Acties/nieuwtjes

Actie voor KWF

Ride for the Roses op een Brompton

Op 3 september 2017 is de 20e editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in en rond de gemeente Lansingerland. Dit bijzondere wielerevenement heeft een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride is voor iedereen!

Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. Je kunt individueel deelnemen aan een van de drie routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers. Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd. Om extra geld in te zamelen worden op weg naar 3 september verschillende side-events en uiteenlopende activiteiten georganiseerd in actie voor de Ride for the Roses.

Dit jaar willen we extra aandacht vragen voor dit evenement door het op een Brompton (vouwfiets) te gaan doen. Iedereen met een eigen Brompton is van harte welkom en heb je zelf geen Brompton maar lijkt het je een leuke uitdaging om de rit op een van onze huur-Bromptons te rijden kunt u deze via ons huren. De opbrengst van deze huur gaat 100% naar KWF. Voor het huren van een Brompton heeft u een Legitimatiebewijs en een Creditcard nodig voor de waarborg en wij zorgen ervoor dat de fiets ter plaatse komt.

Leontien Ladies Ride

Leontien Ladies Ride

Op 10 september vind de Leontien Ladies Ride plaats. De rit begint in Rotterdam Alexander en u kunt kiezen voor een rit van 35, 65 of 100 kilometer.

Deze rit kan nog leuker gemaakt worden door hem af te leggen op ’s werelds beste vouwfiets: Brompton.

Vorig jaar hebben de eerste deelneemsters (8 in totaal, 6 reden de 35 en 2 reden de 65km) deelgenomen op een Brompton en waren positief verrast door de fantastische rij-eigenschappen van de Brompton. “Beter dan mijn fiets thuis” zei Yvonne na afloop.

Heeft u zelf een Brompton bent u van harte welkom. Heeft u vriendinnen zonder Brompton of bent u zelf nog geen trotse eigenares van deze hippe fiets? U kunt ze bij ons huren en wij zorgen ervoor dat ze klaar staan bij de start.

U kunt zichzelf inschrijven via de officiële site: https://www.leontien.nl/ladiesride/inschrijven/

De Bromptons kunt u reserveren via: http://czwaan.nl/verhuur/ u dient dan wel in het bezit te zijn van een Creditcard als waarborg.

Hopelijk tot 10 september!!