Fiets huren Rotterdam

25 Jaar ervaring

Op maat gemaakt

Met de hand gebouwd

Wilt u een fiets huren in de buurt van het Centraal Station van Rotterdam? Kom dan langs bij ZwaanBikes! Wij zijn gevestigd in het groothandelsgebouw aan de Weena, waar wij na de verbouwing van het station naartoe verhuisd zijn. Hier hebben wij een compleet nieuwe winkel opgezet waar u terecht kunt voor de aanschaf van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en bijbehorende accessoires. Ook zijn wij het adres in Rotterdam voor het huren van een fiets.

Fiets huren in de buurt van Centraal Station Rotterdam bij erkende fietsverhuurder

Heeft u een stedentrip naar Rotterdam gepland? Stap uit de trein, verlaat het station en stap direct op een gehuurde fiets! Een fiets huren doet u het best bij ZwaanBikes, niet alleen omdat wij in de buurt van het Centraal Station van Rotterdam gevestigd zijn, maar ook omdat wij het keurmerk ‘Erkende fietsverhuurder’ dragen. Zo kunt u met een gerust gevoel al fietsend de stad verkennen. Komt u bij ons in Rotterdam een fiets huren? U bepaalt dan zelfs voor hoeveel dagen u de fiets wilt huren. Ook kunt u een kinderzitje en fietstassen huren. Zelfs een E-bike hebben wij voor verhuur ter beschikking.

Meer weten over fiets huren in Rotterdam

Wilt u meer weten over het huren van een fiets bij ZwaanBikes, gelegen nabij Rotterdam Centraal Station? Kom dan gerust even langs of bel naar 010 41 26 220. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden om uw bezoek aan Rotterdam zo aangenaam mogelijk te maken.

Relevante links