Fietsverhuur Rotterdam

25 Jaar ervaring

Op maat gemaakt

Met de hand gebouwd

Bij ZwaanBikes bent u aan het juiste adres voor fietsenverhuur in Rotterdam. ZwaanBikes is al enkele decennia een begrip in deze havenstad. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en natuurlijk ook voor de bijbehorende accessoires. Ook kunnen wij uw fiets vakkundig repareren wanneer er iets kapot is. Bovendien zijn wij ook hét punt voor fietsverhuur in Rotterdam. Dankzij onze ligging nabij Rotterdam Centraal Station kunnen dagjesmensen en toeristen gemakkelijk een fiets bij onze fietshuur dienst ophalen en terugbrengen.

Fietsenverhuur Rotterdam in groothandelsgebouw

Na de verbouwing van Rotterdam Centraal Station verhuisde de winkel en fietsenverhuur van ZwaanBikes naar het groothandelsgebouw. Hiermee behield de fietsverhuur van ZwaanBikes haar centrale ligging in Rotterdam: ideaal voor toeristen en dagjesmensen die van onze fietshuur service gebruik willen maken. Want hoe ontdekt u een stad nu beter dan op de fiets? Bij ZwaanBikes kunt u een fiets huren voor een dag, maar ook voor een week, waarbij u dan profiteert van een gereduceerd tarief. Om uw fietsbeleving nog comfortabeler te maken, kunt u bij onze fietsverhuur te Rotterdam ook fietstassen en kinderzitjes huren.

Informatie over onze fietshuur in Rotterdam

Wilt u binnenkort gebruikmaken van onze service ten aanzien van fietsenverhuur in Rotterdam en heeft u nog enige vragen? Kom dan even langs onze fietsverhuur, gelegen nabij Rotterdam Centraal Station, of bel even naar 010 41 26 220, want de fietshuur van ZwaanBikes helpt u graag verder op weg.

Relevante links