Peper E-Bikes

De Peper E-bikes werken als cruise control voor de benen vanwege de traploze ondersteuning en het automatisch schakelen. Ervaar het elektronisch fietsplezier!

 

Voordelen van de Peper E-bikes

 

De juiste houding! Het frame-extender systeem van de Peper E-bikes zorgt ervoor dat u in de juiste houding op de fiets zit. Als u het zadel verstelt dan wordt de bovenbuis korter of langer. De positie van de trapas zorgt ervoor dat u eenvoudig uw tenen op de grond kan zetten.

 

Geen zadelpijn! Doordat wij gebruik maken van een SQ-Lab zadel bij uw PEPER E-bike, heeft u geen last van zadelpijn. Wij letten bij het uitkiezen van het zadel op uw zithouding, de zitbotjes en het gebruik.

 

Beste rendement! Wij zorgen voor de juiste pedaalmaat. Dit is belangrijk want het voorkomt knieklachten en zorgt voor effectievere benutting van de trapkracht effectiever. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw bewegingen.

 

Het juiste handvat! Doordat wij het juiste handvat voor u uitzoeken bij uw PEPER E-bike, krijgt u geen last van tintellende handen.

 

Efficiënt fietsen! Door de hoogwaardige lithium-ion accu (capaciteit van 400Wh, uit te breiden naar 2x 400Wh), heb je een actieradius van maximaal 200 kilometer! Door de unieke uitvoering van de traploze ondersteuning fiets je altijd met de optimale ondersteuning. Of je nu wind mee of wind tegen hebt.

 

Comfort! Door de bredere banden op de PEPER E-bike ervaart u meer veiligheid, comfort en grip. De banden gaan minder snel lek en u hoeft ze niet vaak op te pompen.