Plooifiets Brompton

25 Jaar ervaring

Op maat gemaakt

Met de hand gebouwd

Veel mensen hebben het comfort en gemak van de plooifiets van het merk Brompton al ontdekt. Bent u de volgende? Kies bijvoorbeeld voor een Brompton nov design vouwfiets. Deze fiets is enorm gebruiksvriendelijk, doordat deze binnen 10 tot 20 seconden in- en uit te klappen is. U neemt hem met gemak de trein, bus of metro in, waardoor een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft nooit meer in de fietsenstalling naar een plekje voor uw fiets te zoeken en de Brompton plooifiets maakt u bovendien een stuk mobieler. En natuurlijk blijft u ook lekker in beweging.

Brompton nov design: stel uw eigen plooifiets samen

Een Brompton nov design plooifiets koopt u natuurlijk bij een professionele fietsenwinkel, zoals ZwaanBikes te Rotterdam. Hier treft u niet alleen een zeer groot assortiment aan fietsen, maar ook vakkundige medewerkers die u graag adviseren. Wanneer u ervoor kiest om een Brompton plooifiets te kopen, dan kiest u voor een fiets die u zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf een soort stuurcombinatie kiezen, maar ook bepalen of u 3 of 6 versnellingen wil. Bovendien kunt u kiezen of u onderdelen van de Brompton nov design serie wilt, waarmee u uw fiets een stoere en persoonlijke touch geeft. Vindt u het lastig om uw Brompton plooifiets samen te stellen? Dan helpen de medewerkers van ZwaanBikes u daar natuurlijk graag bij.

Een complete fietsbeleving

Komt u naar ZwaanBikes om een Brompton nov design plooifiets te kopen? In onze winkel ervaart u een complete fietsbeleving. U vindt hier, naast een hoogwaardig en zeer uitgebreid assortiment aan fietsen, een uitstekende service, kwalitatief goed vakwerk en oprechte aandacht voor de klant. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Heeft u vragen over de plooifietsen van Brompton? Bel dan even naar 010 41 26 220.

Relevante links