©2015 CZwaan bv

Welkom

Biketotaal Zwaan-Steenbergen.  Kruispoort 5 4651 AL Steenbergen steenbergen@czwaan.nl Tel: 0167-563212  
Biketotaal Zwaan-Dordrecht cs  Stationsplein 6 3311 JV Dordrecht dordrecht@czwaan.nl Tel: 078-6356830  
ZwaanBikes Rotterdam              Weena 703-705-707 3013 AM Rotterdam rotterdam@czwaan.nl Tel: 010-4126220  
Campus Bikes.  Burgemeester Oudlaan 50         Gebouw H , ruimte HT-46 3062 PA Rotterdam campusbikes@czwaan.nl Tel: 010-4088550  
Reparaties‘s Morgens vroeg op weg naar uw werk uw fiets afgeven.‘s Middags terug van uw werk, is de fiets meestal al klaar en kunt u hem weer meenemen. Een groot voordeel is dat u bij ZwaanBikes Rotterdam, meestal iedere werkdag terecht kunt voor reparaties. En dat van 's morgens vroeg tot s-avonds 19:30 Alle reparaties doen wij snel, betaalbaar en vakkundig!               Erkende fietsverhuurder             Erkend tweewielerbedrijf
Verkoop / Verhuur / Reparaties / Occassions / Stalling
<< Startpage << Startpage << Startpage
Vanaf 01-06-2016 is de fietsenstalling onder het stationsplein overgedragen aan de NS. Hierna zijn wij verhuisd naar het groothandelsgebouw en hebben een geheel nieuwe winkel opgezet.U kunt hier terecht voor reparaties, verhuur/verkoop en allerhande fiets-accessoires Tevens is onze naam gewijzigd van Rijwielshop Rotterdam cs naar  ZWAANBIKES  Rotterdam. Wij zijn o.a begonnen met het beste vouwfiets merk van de wereld: Brompton. We willen hiermee uitgroeien tot dé Brompton winkel van Nederland. Hiervoor zijn we ook gestart op Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest om al onze klanten op de juiste manier te bereiken. We zijn in 24 jaar uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en wij willen iedereen bedanken die daar op welke manier dan ook aan bij heeft gedragen! Graag tot ziens in onze nieuwe shop!
© 2015 CZwaan bv

Welkom

<< Startpage << Startpage << Startpage
Reparaties ZwaanBikes ‘sMorgens vroeg op weg naar uw werk uw fietsafgeven. ‘sMiddags terug van uw werk, is de fiets meestal al klaar en kunt u hem weer meenemen. Een groot voordeel is dat u bij ZwaanBikes Rotterdam, meestal iedere werkdag terecht kunt voor reparaties. En dat van 's morgens vroeg tot s-avonds 19:30 Alle reparaties doen wij snel, betaalbaar en vakkundig!
Vanaf 01-06-2016 is de fietsenstalling onder het stationsplein overgedragen aan de NS. Hierna zijn wij verhuisd naar het groothandelsgebouw en hebben een geheel nieuwe winkel opgezet.U kunt hier terecht voor reparaties, verhuur/verkoop en allerhande fiets-accessoires Tevens is onze naam gewijzigd van Rijwielshop Rotterdam cs naar  ZWAANBIKES  Rotterdam. Wij zijn o.a begonnen met het beste vouwfiets merk van de wereld: Brompton. We willen hiermee uitgroeien tot dé Brompton winkel van Nederland. Hiervoor zijn we ook gestart op Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest om al onze klanten op de juiste manier te bereiken. Wij zijn in 24 jaar uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en wij willen iedereen bedanken die daar op welke manier dan ook aan bij heeft gedragen!