Tweedehands fiets kopen Rotterdam

25 Jaar ervaring

Op maat gemaakt

Met de hand gebouwd

 

Wist u dat ZwaanBikes niet alleen een groot assortiment aan nieuwe fietsen, maar ook gebruikte, tweedehands fietsen in haar winkel te Rotterdam aanbiedt? Stel u heeft echt een nieuwe fiets nodig, maar uw budget is momenteel niet groot genoeg voor het aanschaffen van een nieuwe tweewieler. Waarom zou u dan niet een tweedehands fiets bij ZwaanBikes te Rotterdam kopen? Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan tweedehands fietsen die gegarandeerd nog jaren meegaan.

 

Tweedehands fiets kopen te Rotterdam: keuze uit verschillende soorten gebruikte fietsen

 

Komt u bij ZwaanBikes te Rotterdam langs voor het kopen van een tweedehands fiets? In onze winkel, die gelegen is vlakbij Rotterdam Centraal station, vindt u een zeer groot assortiment aan gebruikte, tweedehands fietsen. U vindt er onder andere citybikes, ligfietsen, omafietsen, BMX-fietsen, elektrische fietsen en zelfs kinderfietsen. U vindt vast en zeker een fiets die past bij uw rijstijl en binnen uw budget. Alle tweedehands fietsen die wij aanbieden zijn van bekende merken, waardoor wij het zekerheid kunnen zeggen dat uw tweedehands fiets nog heel wat jaren mee zal gaan. Heeft u eenmaal besloten welke tweedehands fiets u gaat kopen bij ZwaanBikes te Rotterdam? Dan stellen onze medewerkers deze voor u af. Daarna kunt u deze ofwel gratis in onze winkel afhalen, ofwel tegen een kleine meerprijs thuis laten bezorgen. Bovendien geniet u van 14 dagen omruilgarantie.

 

Dagelijks geopend

 

ZwaanBikes te Rotterdam is elke dag tot 19.30 uur geopend; u kunt dus elke dag bij ons terecht voor het kopen van een tweedehands fiets. Komt gerust eens langs in onze winkel, gelegen op slechts 100 meter van Rotterdam Centraal Station, om ons aanbod aan gebruikte, tweedehands, fietsen te bekijken. Heeft u ergens vragen over? Bel dan even naar 010 41 26 220.

 

Relevante links