Verhuur

Op nog geen 100 meter van het Centraal Station van Rotterdam vind u onze fietsverhuur. Deze is gevestigd aan de Weena-zijde van het monumentale Groot Handelsgebouw. U heeft geen abonnement of Ov-chipkaart nodig om bij ons een fiets te huren.

 

Ontdek Rotterdam op uw huurfiets

 

Het verhaal van de stad, het bombardement en de wederopbouw. Ook de vernieuwingsdrift waarmee de inwoners tot op de dag van vandaag vorm geven aan hun stad, maakt van Rotterdam een waanzinnig interessante plek. Een plek waar alles lijkt te kunnen en waar nog heel veel te ontdekken valt. Rotterdam is een echte must visit city!!

 

U kunt naast uw fiets huren ook een plattegrond van Rotterdam kopen waar u makkelijk en snel door de stad fietst. Vraag een van onze medewerkers naar de mooie plekjes van de stad en wie weet treft u iemand die een geheim plekje kan verklappen.

 

Ons Assortiment

 

U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse producten. Ons assortiment bestaat uit: een stadsfiets met 3 versnellingen, Elektrische fiets of een Brompton vouwfiets. Gaat u met uw kinderen op pad dan hebben we ook dubbele fietstassen in de verhuur en/of een kinderzitje.

 

Heeft u meer fietsen nodig dan er beschikbaar zijn? Neemt u dan direct contact op met onze winkel via de telefoon: 010-4126220 of door een email te sturen naar rotterdam@czwaan.nl

 

Uitjes

 

Ook vind u op deze pagina onze activiteiten. U kunt namelijk via ons een gids-tour boeken in Antwerpen of Gent. Ideaal als u een Brompton huurt die u gratis mee de trein in kunt nemen. Ook een uitje met familie, vrienden of collega’s is mogelijk in onze winkel. Hiervoor hebben we de mini BUC in het leven geroepen. U gaat hierbij in kleinere groepjes op zoek naar de perfecte foto. U zult ervaren hoe anders u de stad ervaart op deze manier. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

 

Hieronder vind u de verschillende opties en kunt u ze direct reserveren.

 
ACTIVITEITEN HIERONDER TE BOEKEN