Acties/nieuwtjes

Fiets financiering

Het gemak van FietsFlex

Voor elke wens een passende fiets

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 085 – 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen.

Veel fietsplezier toegewenst.

Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 (TOP 25)

We hebben onze winkel opgegeven voor de verkiezing tot Tweewielerwinkel van het jaar 2019.

Tot ons groot genoegen hebben we te horen gekregen dat we door zijn gedrongen tot de top 25 van de verkiezing.

 

De komende periode wordt onze website bekeken, worden we financieel getoetst en krijgen we bezoek van een mystery-shopper. Al deze resultaten gaan hopelijk leiden tot de winst in de verkiezing.