Acties/nieuwtjes

Vacature

We zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste medewerker m/v woonachtig in de regio Rotterdam. 

Het aantal uren varieert. In de zomer zal het een stuk meer zijn dan in de winterperiode. De werkzaamheden zijn zeer divers: Huurfietsen/reparatie fietsen uitgeven of innemen, verkopen van Brompton vouwfietsen, verkopen van gebruikte fietsen en het netjes houden van de winkel.

Ervaring is geen must maar enthousiasme en een goede instelling des te meer. Ook is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als allround medewerker (werkplaats en verkoop) d.m.v. interne trainingen.

Denk jij dat je dé persoon bent om ons team te versterken? Stuur dan een mailtje naar dave@czwaan.nl o.v.v. sollicitatie Zwaan Bikes Rotterdam

Fiets financiering

Het gemak van FietsFlex

Voor elke wens een passende fiets

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 085 – 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen.

Veel fietsplezier toegewenst.