Acties/nieuwtjes

Fiets financiering

Het gemak van FietsFlex

Voor elke wens een passende fiets

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 085 – 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen.

Veel fietsplezier toegewenst.

Zwaan Bikes op Boot Holland in Leeuwarden

Afgelopen februari hebben we op de Boot Holland gestaan met Brompton en Brompton accessoires.

Een erg gezellige en toegankelijke beurs.

We hebben erg veel Bromptoneers ontmoet maar ook veel nieuwe mensen gesproken waarvoor een Brompton wellicht dé ideale oplossing is. Ook benieuwd of de Brompton iets voor u kan zijn? Kom dan langs in de winkel voor een uitgebreide toelichting.

Op deze pagina een kleine sfeerimpressie.