Bent u het ook zo beu om iedere dag weer achteraan aan te sluiten in diverse file's? Of wilt u gezonder naar uw werk zonder de CO2 uitstoot die de auto uitstoot?

Bij Zwaan Bikes Rotterdam hebben we de oplossing voor dit probleem namelijk een elektrische fiets of speed pedelec.


U kunt bij ons terecht voor diverse kwaliteitsmerken. Bekijk hier de lijst met merken die wij voeren. Speed pedelecs kunnen we leveren van Stromer en Riese&Müller.

Om u te ondersteunen bieden we vanaf heden de mogelijkheid om uw auto in te ruilen op een elektrische fiets. We hebben hiervoor een betrouwbare partij gevonden in Autobedrijf Cuelenaere, dat niet voor niks al 100 jaar bestaat!. Wouter Cuelenaere en Dave Zwaan kennen elkaar al meer dan 30 jaar en dat zorgt voor een snelle en veilige manier van afhandelen.

Als u geïnteresseerd bent in het inruilen van uw auto kunnen we op voorhand een prijsindicatie geven. Hiervoor hebben we wat informatie nodig van de auto (type en opties van deze auto) in combinatie met foto's van het interieur, exterieur, eventuele schades en de km-stand. Als u deze informatie stuurt naar dave@czwaan.nl gaan wij voor u aan de slag. De prijs die daaruit voorkomt is een indicatie. Bij een voorlopig akkoord wordt de auto getaxeerd door een van de medewerkers van Autobedrijf Cuelenaere en daaruit komt de definitieve prijs. Als de foto's goed genomen zijn zal de prijs niet of nauwelijks afwijken van de indicatie.

De uitbetaling van de auto komt direct vanuit het autobedrijf waardoor u geen kosten hoeft af te dragen aan ons. Zo krijgt u de beste prijs voor uw auto. Heel transparant met korte lijntjes.


Stuurt u zoals hierboven vermeldt een email naar dave@czwaan.nl met de volgende gegevens:

Kenteken:

Kleur (metallic):

Airconditioning of climate control (werkend):

Navigatiesysteem:

Lichtmetalen velgen:

Overige opties:

Technische gebreken:

met de volgende foto's: Exterieur, interieur, schades en kilometerstand.


Hopelijk kunnen we u helpen om met een glimlach voorbij de file's te rijden.