B2B

Zoekt u voor uw bedrijf naar een oplossing voor uw mobiliteitsprobleem of parkeerproblemen, dan denken wij met u mee! Wij geven u alle informatie die u nodig heeft om fietsen aan uw werknemers ter beschikking te kunnen stellen. Lease of koop, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Zwaan Bikes werkt professioneel en snel, waardoor u een goede keuze kunt maken. Wij bieden onder andere de mogelijkheid van stadfietsen, Bromptons en elektrische fietsen.

 

Bedrijfsfietsen bieden heel wat voordelen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Zo is uw bedrijf voor uw medewerkers makkelijk bereikbaar omdat zij niet in de file staan. Het fietsen draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers, zorgt voor minder parkeerkosten en het is goed voor de gezondheid!

Hotels, hostels en Airbnb

Heeft u regelmatig gasten die een fiets willen huren? Ook dan denken wij graag met u mee over een oplossing! Wij verhuren allerlei fietsen, stadsfietsen, Brompton en E-bikes. Er is voor iedere gast een geschikte fiets.

Heeft u nog geen huurfietsen en wilt u uw service naar uw gasten uitbreiden? Of zoekt u een serieuze partner voor het onderhoud van uw eigen huurfietsen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Brompton versus parkeerprobleem
Brompton etalage Winkel Weena