Brompton Electric

In de , door Brompton Bicycle Limited gekozen, mooiste Bromptonshop van de Benelux kunt u ook terecht voor een nieuwe elektrische Brompton vouwfiets!

 

De Brompton Electric zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in twee kleuren (zwart of wit), met twee of zes versnellingen, met een M of H stuurtype en met drie zadelpen lengtes. 
Alle elektrische Bromptons worden geleverd met een "Essential bag" schoudertas die plaats biedt voor je lader en smartphone. De optionele "Commuter bag" biedt ruimte voor grotere items zoals een laptop, lader, lunch, enzovoort. Er is eveneens een optionele snel lader die de laadtijd vermindert met 50% zodat u snel weer op pad kan.   Omdat u de fiets kan opvouwen tot een klein pakket, kunt u hem makkelijk meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Ook kunt u de fiets binnen stallen op uw werk, thuis of in een restaurant. Hierdoor is de kans klein dat de Brompton gestolen wordt.  

 

WAAROM EEN ELEKTRISCHE BROMPTON?

 

Een Brompton Electric ondersteunt wanneer je het nodig hebt, bergop of tijdens een langere rit. Je kiest het ondersteuningsniveau dat het best bij je past. Ook is het mogelijk om uw telefoon op te laden terwijl u fietst, ideaal tijdens het verkennen van nieuwe gebieden. Vergroot uw bereik met dit fantastisch stukje techniek.

 

Het systeem werd ontworpen samen met Williams Advanced Engineering, die hun technische expertise van Formule 1 en Formula E combineerden om een elektrische motor te ontwerpen die voldoet aan de complexe en hoge eisen van Brompton. Slimme sensortechnologie weet wanneer je ondersteuning nodig hebt. Pas de rij-instellingen aan, bekijk je gereden kilometers en service historiek met behulp van de Brompton Electric app.

 

Bekijk de productpagina voor alle specificaties en prijzen.

Brompton Orange Black Edition
Brompton Nickel Edition 2017