E-bikes

Zou u graag een elektrische fiets kopen bij een specialist in Rotterdam? In februari 2020 hebben we naast onze awardwinnende Bromptonshop een ander concept als Shop-in-shop geïntroduceerd, een E-bike Center. In ons E-bike Center te Rotterdam kunt u een van de opties uit ons assortiment met alleen maar hoogwaardige (speed) elektrische fietsen kopen. Er staat voor ieder wel een mooie fiets tussen. Kom gerust langs voor een ontspannen, oriënterend gesprek met een van onze experts. Onder het genot van een goede kop koffie proberen we uw behoefte in kaart te brengen zodat we u optimaal kunnen adviseren.

 

Voordelen van een elektrische fiets kopen bij ons in Rotterdam

Om u op een zo goed mogelijk manier te adviseren hebben we naast heerlijke bonen koffie ook een zadelmeetsysteem. Zo heeft u naast een kwaliteitsfiets ook een kwaliteit zadel. Verder zijn we natuurlijk 7 dagen per week geopend en hebben we een professionele werkplaats. Zo kunt u naast het kopen van een elektrische fiets ook bij onze winkel te Rotterdam terecht voor een reparatie en het nodige onderhoud. Als specialist vertellen we u dan ook graag over de beste manier om met dit kostbare materiaal om te gaan en hoe u het zelf reeds goed kunt onderhouden. Dat geldt voor al onze merken, van Riese & Muller tot Brompton.

 

Neem contact op met onze medewerkers

Zou u graag een elektrische fiets of vouwfiets kopen bij Zwaan Bikes in Rotterdam? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op door te bellen naar 010 41 26 220.

Stromer ST5
Riese & Muller
Urban Arrow
Brompton Electric