Gocycle

Het verhaal van de Gocycle vouwfiets

Bij ons kunt u de ingenieuze Gocycle elektrische vouwfiets kopen. Om het genie achter deze unieke fiets duidelijk te maken, vertellen we graag het verhaal achter dit gerenommeerde merk. Gocycles missie is een simpele: het maken van 's werelds beste elektrische fiets. Een missie die begon in 2002 toen voormalig McLaren Cars engineer Richard Thorpe zijn eigen bedrijf begon: Karbon Kinetics. Zestien jaar later en die droom is werkelijkheid geworden met Gocycle die wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve producten, compromisloze benadering, stijlvolle ontwerpen en pioniersgeest. 

 

In 2009 lanceerde het bedrijf, na een uitgebreid ontwikkelingsproces, de baanbrekende lichtgewicht Gocycle G1 die internationaal werd geprezen. De G1 profiteerde van Richards 25 jaar ervaring in de autosport industrie en werd de eerste fiets van spuitgegoten magnesium in de geschiedenis. Het legde de basis die Gocycle in staat stelde om voortdurend grenzen te verleggen. De Gocycle G2 kwam in 2012 op de markt en werd de eerste e-bike met Bluetooth connectiviteit. Na de G2 werd in 2016 de G3 geïntroduceerd. De G2 kwam met een, door de auto geïnspireerde, dag-rijverlichting. In 2017 kwam daar nog de GS bij en sinds 2019 is daar de voor Gocycle recordbrekende vouwbare GX en GXi.

 

Kom deze innovatieve Gocycle vouwfiets kopen bij ons

 

Dit stukje hoogtechnologisch materiaal staat bij Zwaan Bikes te Rotterdam voor u beschikbaar. Zo kunt u bij ons een Gocycle vouwfiets kopen en leggen wij precies uit hoe deze e-bike werkt en welke functies u allemaal kan gebruiken. Tevens beschikken wij ook over andere bekende merken zoals Brompton of Urban Arrow. U kunt ook altijd uw (elektrische) fietsen en vouwfietsen bij ons binnenbrengen voor een herstelbeurt. Wij zorgen er dan voor dat u weer zo snel mogelijk op weg bent met een volledig functionerende fiets!

 

Ervaar onze fietsen voor u ze koopt

 

Wilt u zelf ervaren hoe dit pareltje fietst? Zwaan Bikes is 7 dagen per week geopend voor een vrijblijvende proefrit. Zo kunt u voelen hoe de Gocycle vouwfiets rijdt voordat u hem gaat kopen. Kom hiervoor langs in onze zaak te Rotterdam of neem telefonisch contact op met onze medewerkers via 010 41 26 220.

GX Zwart

GX Wit

GX Blauw