Riese & Müller

De filosofie

Het merk Riese & Muller is een van de vele uitstekende namen waarvan wij erkende dealer zijn. De kwaliteit waarvan u geniet bij een elektrische fiets van Riese & Muller is onmiskenbaar hoog. Dat komt door de visie en innovatie die wordt gedragen door dit merk. Lees hieronder over de denkwijze van Riese & Muller en kies voor de betere elektrische fiets bij ons als dealer.

 

De filosofie die wij uitdragen als Riese & Muller dealer

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen:

uit overtuiging.

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk onze grootste stimulans.

Net zo belangrijk als tevreden klanten zijn tevreden medewerkers voor ons. Het succes van onze fietsen en de goede werksfeer laten zien: wij zijn één team. We werken allemaal met dezelfde overtuiging. En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?

 

Het Bosch eBike Systeem en zijn voordelen

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle elektrische fietsen bij ons als dealer van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem. 

Drive unit, accu en boordcomputer: elk van de drie producten overtuigt door hoog technische kwaliteit – en samen zorgen ze voor ultiem rijplezier. De afzonderlijke componenten van het Bosch eBike Systems werken als een goed team. Het resultaat is een perfect afgestemde combinatie die zorgt voor een maximum aan efficiëntie, comfort en rijplezier.

 

Vier verantwoordelijkheidsniveaus

Het thema ‘verantwoordelijkheid’ vormt een vast bestanddeel van onze bedrijfsstrategie. Vier verantwoordelijkheidsniveaus vormen de basis van ons zakelijk handelen.

Tinker Vario

Riese Muller Tinker Vario

Delite GT Vario

Riese Muller Delite GT Vario 2020

Kom langs in onze fietsenzaak

Twijfel niet om uw elektrische fiets van Riese & Muller te kopen bij ons als dealer te Rotterdam. Kom hiervoor langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op via 010 41 26 220. Naast dit hoogwaardige merk beschikken we ook over andere uitstekende merken van elektrische fietsen en vouwfietsen zoals Stromer.