Riese & Müller

De filosofie

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen:

uit overtuiging.

 

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

 

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk onze grootste stimulans.

 

Net zo belangrijk als tevreden klanten zijn tevreden medewerkers voor ons. Het succes van onze fietsen en de goede werksfeer laten zien: Wij zijn een team. We werken allemaal met dezelfde overtuiging. En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?

Het Bosch eBike Systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

 

De voordelen van het Bosch eBike Systems

 

Drive unit, accu en boordcomputer: Elk van de drie producten overtuigt door hoog technische kwaliteit – en samen zorgen ze voor ultiem rijplezier. De afzonderlijke componenten van het Bosch eBike Systems werken als een goed team. Het resultaat is een perfect afgestemde combinatie die zorgt voor een maximum aan efficiëntie, comfort en rijplezier.

Vier verantwoordelijkheidsniveaus

 

Het thema "verantwoordelijkheid" vormt een vast bestanddeel van onze bedrijfsstrategie. Vier verantwoordelijkheidsniveaus vormen de basis van ons zakelijk handelen.

Tinker Vario

Riese Muller Tinker Vario

Delite GT Vario

Riese Muller Delite GT Vario 2020