Urban Arrow

(Nederlands)

Wanneer u een elektrische bakfiets wilt kopen bij Zwaan Bikes te Rotterdam, is Urban Arrow hét merk bij uitstek. Bij Urban Arrow willen we koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Onze designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. We passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010. Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn we bij Urban Arrow begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is ons iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn we er trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven.

 

VERANDERT MET JE MEE

We begrijpen dat je behoeften en die van je gezin na verloop van tijd veranderen. Daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes. Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien een compactere uitvoering. Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen.

 

SMART URBAN MOBILITY

We willen dat steden mooi en leefbaar blijven. Daarom definiëren we een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. We zien hoe straten overbelast raken en tegelijkertijd zien we de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen is daarmee een juiste investering op alle vlakken.

 

Waarom een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen in onze zaak te Rotterdam?

 

VEILIGHEID VOOROP

Fietsen zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.

 

EEN INVESTERING IN VRIJHEID

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd!

 

GEEN AUTO MEER NODIG

Overal is aan gedacht. We hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker kunt laten staan.

 

SUPERIEURE WENDBAARHEID

Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals je gewend bent, wendbaar en met comfortabele stabiliteit.

 

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen

Zou u graag een elektrische bakfiets van Urban Arrow willen kopen in onze zaak te Rotterdam? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel of neem telefonisch contact op met onze medewerkers via 010 41 26 220. Wij informeren u dan ook graag over andere merken van elektrische fietsen die u bij ons kunt kopen naast Urban Arrow. Misschien kiest u wel voor Gocycle die een innovatieve en kwalitatieve elektrische vouwfiets ontwikkelde.

Family Active Plus

Urban Arrow Family Active Plus

Family Performance CX Disc