Bent u als hoteleigenaar/medewerker op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u op diverse vlakken adviseren en ondersteunen.

Wij bieden de volgende oplossingen voor uw hotel:

  1. We adviseren u bij aankoop van huurfietsen
  2. We hebben zelf huurfietsen die we op provisiebasis aan uw klanten kunnen verhuren
  3. We kunnen u ontzorgen wat betreft het onderhoud van uw huidige huurfietsen


Advies bij aankoop

Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van fietsen in Rotterdam. Hierdoor hebben we ruime ervaring opgedaan welk type fiets wel en vooral ook welk type fiets niet werkt in Rotterdam. Omdat we een breed assortiment fietsen verkopen hebben we altijd een geschikte huurfiets voor uw hotel. De fietsen kunnen direct aangeschaft worden met een onderhoudscontract of via onze leasemaatschappij ingezet worden.


Onze fietsen aan uw klanten verhuren

Deze manier is het makkelijkst als uw Hotel in de buurt van onze winkel gevestigd is. We hebben een verhuringssysteem waar mensen bij jullie kunnen reserveren in ons systeem. De betaling gebeurd bij u in het hotel en zal middels een koppeling verrekend worden met ons. Uw gasten kunnen de fiets dan bij ons afhalen en weer inleveren. De provisie hiervoor kunnen we in een persoonlijk gesprek bespreken. Deze oplossing is geheel zonder investering.


Onderhoud van uw huidige huurfietsen

Heeft u al huurfietsen waar u tevreden over bent maar zoekt u een snelle en betaalbare partij voor het onderhoud van deze fietsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden hebben we diverse bedrijven/hotels door het land ontzorgd. Dit kan op locatie of in onze eigen werkplaats.