DE PERFECTE URBAN E-BIKE

De Delta S is de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik: licht, snel, betrouwbaar en een range van 60 kilometer. Afgemonteerd met de beste kwaliteitsonderdelen en met trots in Nederland geproduceerd.

Prijs vanaf €2990.


SNEL VAN A NAAR B

Met de 14,5 kilo lichte Delta S e-bike vlieg je in recordtempo naar je bestemming! De krachtige motor in het achterwiel stuwt je onder alle omstandigheden voort. De sportieve zithouding van de Delta S resulteert in een dynamische en directe rijervaring, perfect voor in de stad.


GEEN KETTING

Op een Delta S geen slappe of roestende ketting. Wij gaan voor kwaliteit. Op de Delta S zit standaard de Gates Carbon Drive riemaandrijving. De Gates riemaandrijving is stil, schoon, onderhoudsvrij en werkt altijd, dag in dag uit.


NATUURLIJKE RIJERVARING

Met één versnelling nooit meer nadenken over schakelen. De kleine krachtige motor in het achterwiel duwt je naar de gewenste snelheid op elk terrein. De motorondersteuning voelt natuurlijk en intuïtief dankzij de Thun X-Cell 3.0 krachtsensor in de trapas.


60 KILOMETER RANGE

Met een volle accu heeft de Delta S een bereik van 60 kilometer. Meer dan genoeg voor je dagelijkse ritten. Binnen 2 uur opladen is een lege accu weer helemaal vol. Maar ook met een lege accu fiets je met de lichte Delta S moeiteloos door.


RIJ VEILIG

Zien en gezien worden. De Delta S is afgemonteerd met de prijswinnende verlichting van het Duitse merk Supernova. De semi-geïntegreerde voor- en achterverlichting zorgt ervoor dat je ook 's avonds veilig over straat kunt.


MAXIMALE CONTROLE

De hydraulisch schijfremmen van Magura zorgen voor maximale controle en remkracht op ieder moment.


VAN HUIS NAAR WERK

Met de fraaie Pletscher spatborden, de haast onzichtbare tassendrager, het Brooks Cambium C15 zadel en de brede WTB banden overbrug je comfortabel de afstand van huis naar werk en vice versa.


SMART CONNECTIVITY

Met de aangesloten app vind je de snelste route, je eerder gereden routes en het batterij- en ondersteuningsniveau. Via over-the-air updates houden we je Delta up-to-date. Als extra optie bescherm je Delta S met een actieve GPS-tracker en bewegingsalarm. Met de tracker kun je op elk moment live de locatie van je fiets bekijken. Zet je fiets ‘op slot’ via de app en ontvang een push-notificatie wanneer je fiets verplaatst wordt.


NEDERLANDSE PRODUCTIE

Wij geloven in de kracht van lokale productie waarmee onnodige en vervuilde transportstromen worden verkleind. Met de ontwikkeling van een nieuwe productiemethode maken we fietsframes volledig geautomatiseerd in Nederland. Een unicum in de huidige fietsindustrie en daar zijn wij trots op.

Mokumono Mokumono Mokumono

Geen overeenkomende producten gevonden.