Phatfour is in september 2018 opgericht. Alle oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. De e-bikes van Phatfour zijn gebaseerd op de Simplex uit 1906. Gekarakteriseerd door het rauwe design en gebouwd uit hoogwaardig Nederlands staal, is de Phatfour uniek in zijn klasse.

In 2019 hebben we met verschillende productiebedrijven een partnership afgesloten en hebben we in Nederland een gehele productielijn opgezet om deze onconventionele e-bike te maken.


GEBOUWD IN NEDERLAND

De e-bikes van Phatfour zijn ontworpen en met de hand gebouwd in Nederland.

De e-bikes van Phatfour zijn Nederlandse e-bikes wat staat voor: goede kwaliteit, uniek design, prettige zithoogte en accessoires die passen bij de Nederlandse levensstijl. Perfect voor je dagelijkse woon-werkverkeer of om gewoon in de zon te cruisen


BATTERIJ IS VERWISSELBAAR

Phatfour maakt de ultieme elektrische stadsfietsen. Je baant je gemakkelijk een weg door de stad. Sneller en gezonder dan met de auto of scooter. Genieten van het buitenleven.

Type batterij

Verwisselbare Unit Pack Power accu - 36 Volt / Lithium-Ion accu.


BEREIK TOT WEL 65KM

Met een volle accu fiets je tussen de 35 en 65 kilometer. Ruim voldoende voor uitstapjes in en rond de stad. Je hebt 5 ondersteuningsniveaus tot +/-25 kilometer per uur. Zo ga je moeiteloos sneller en verder.

Standard range: 35 km (full power)

Longe range: 65 km (full power)


5 JAAR GARANTIE OP HET FRAME

Als bewijs van ons vakmanschap worden al onze frames gedekt met 5 jaar garantie.

We streven naar een eigentijds design en hoge kwaliteit. Dit doen we door onze passie voor (e-)mobility vervoermiddelen te combineren met onze gedrevenheid om iets te bouwen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam.


€ 69,00

Laden...

€ 261,00

Laden...

€ 2.964,00 € 2.599,00

Laden...