Serial 1 - Powered by Harley Davidson

Serial 1 heeft zijn tweede generatie /CTY e-bike  gelanceerd met Google Cloud connectiviteit. Dit is volgens de makers gedaan om de e-bike ervaring nog verder te verbeteren. Deze nieuwe functies leggen essentiële ritgegevens vast, verbeteren de beveiliging van je fiets en de veiligheid voor de rijder aanzienlijk en maken het makkelijk om van elke rit te genieten, aldus Serial 1.

"We zijn trots op dat Google Cloud Serial 1 heeft geselecteerd als e-mobility partner," zegt Aaron Frank, Brand Director bij Serial 1. "Dit betekent dat Serial 1 de nieuwe Intelligent Product Essentials softwareoplossing van Google Cloud zal integreren in zijn e-bikes, waardoor voorspellende, proactieve en intelligente functies mogelijk worden die zorgen voor een betere e-bike ervaring."


Een persoonlijke e-bike ervaring

"Het is spannend om te zien hoe Serial 1 de beleving verbetert met data en analyses," zegt Matthias Breunig, Director Global Automotive Solutions van Google Cloud. "We zijn blij dat we Google Cloud's Intelligent Product Essentials oplossing naar Serial 1 rijders kunnen brengen en kunnen helpen de e-bike ervaring te bieden die veilig en persoonlijk zijn."

Met app-gestuurde beveiligingsfuncties, Google Maps navigatie en real-time ritgegevens wil de Serial 1 app een perfecte rit-assistent zijn voor je Serial 1. De connectiviteitsfuncties zijn:


Geïntegreerde digitale beveiliging met uiterste precisie

Met Serial 1's Pinpoint Mode ingeschakeld hebben klanten de mogelijkheid om hun Serial 1 e-bike nauwkeurig te volgen, te controleren en digitaal te vergrendelen, waar de fiets ook is.


Routeplanning en navigatie

Met de integratie van de huidige Google Maps Platform Turn-by-Turn navigatiegegevens kunnen Serial 1 app-gebruikers gemakkelijk de beste fietsroutes plannen.


Dashboard met real-time ritgegevens

Van snelheid tot mate van ondersteuning, van afstand tot actieradius, elk detail van je rit is eenvoudig af te lezen. Elke keer dat je een rit hebt voltooid, ontvang je een samenvatting en kun je rit- en prestatiegegevens vergelijken.


Ingebouwde USB-lader

Alle Serial 1 /CTY e-bikes zijn vanaf dit jaar uitgerust met een geïntegreerde USB-C lader die zich onder de stuurpen bevindt voor het opladen van een smartphone die bijvoorbeelde Serial 1 app aan heeft staan.

 

€ 2.895,00 € 2.299,00

Laden...

€ 3.495,00 € 2.799,00

Laden...

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.