Wist u dat ZwaanBikes niet alleen een groot assortiment aan nieuwe etsen, maar ook gebruikte, tweedehands etsen in haar winkel te Rotterdam aanbiedt? Stel u heeft echt een nieuwe ets nodig, maar uw budget is momenteel niet groot genoeg voor het aanschaen van een nieuwe tweewieler. Waarom zou u dan niet een tweedehands ets bij ZwaanBikes te Rotterdam kopen? Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan tweedehands etsen die gegarandeerd nog jaren meegaan. 

TWEEDEHANDS FIETS KOPEN TE ROTTERDAM: KEUZE UIT VERSCHILLENDE SOORTEN GEBRUIKTE FIETSEN 

Komt u bij ZwaanBikes te Rotterdam langs voor het kopen van een tweedehands ets? In onze winkel, die gelegen is vlakbij Rotterdam Centraal station, vindt u een zeer groot assortiment aan gebruikte, tweedehands etsen. U vindt er onder andere citybikes, ligetsen, omaetsen, BMX-etsen, elektrische etsen en zelfs kinderetsen. U vindt vast en zeker een ets die past bij uw rijstijl en binnen uw budget. Alle tweedehands etsen die wij aanbieden zijn van bekende merken, waardoor wij het zekerheid kunnen zeggen dat uw tweedehands ets nog heel wat jaren mee zal gaan. Heeft u eenmaal besloten welke tweedehands ets u gaat kopen bij ZwaanBikes te Rotterdam? Dan stellen onze medewerkers deze voor u af. Daarna kunt u deze ofwel gratis in onze winkel afhalen, ofwel tegen een kleine meerprijs thuis laten bezorgen. Bovendien geniet u van 14 dagen omruilgarantie. 

DAGELIJKS GEOPEND 

ZwaanBikes te Rotterdam is elke dag tot 19.30 uur geopend; u kunt dus elke dag bij ons terecht voor het kopen van een tweedehands ets. Komt gerust eens langs in onze winkel, gelegen op slechts 100 meter van Rotterdam Centraal Station, om ons aanbod aan gebruikte, tweedehands, etsen te bekijken. Heeft u ergens vragen over? Bel dan even naar 010 41 26 220 .