Vouwfiets Brompton

25 Jaar ervaring

Op maat gemaakt

Met de hand gebouwd

Ziet u zichzelf al rijden op een Brompton vouwfiets? U fietst er bijvoorbeeld snel mee naar het station, waar u de fiets vervolgens inklapt en mee de trein inneemt. Eenmaal aangekomen op uw bestemming klapt u deze vliegensvlug weer uit en fietst u naar uw werk. U bespaart een hoop gedoe in de fietsenstalling: u hoeft nooit meer te zoeken naar een plek om uw fiets neer te zetten en dat bespaart u dus een hoop tijd. Denkt u erover om een Brompton vouwfiets te kopen? Breng dan eens een bezoek aan ZwaanBikes en bekijk het uitgebreide assortiment aan vouwfietsen van Brompton.

Brompton vouwfiets: de vouwfiets onder de vouwfietsen

Een vouwfiets van het merk Brompton kopen is een goed idee. Een Brompton vouwfiets wordt namelijk gekenmerkt door optimaal vouwgemak en compactheid. U neemt deze vouwfiets met het grootste gemak overal mee naartoe: binnen 10 tot 20 seconden klapt u de fiets in en uit. Het ontwerp van deze fiets staat al ruim 35 jaar voor innovatie en verbetering. Bovendien wordt kwaliteit gegarandeerd door iedere Brompton vouwfiets met de hand gemaakt wordt. Het frame van een Brompton bouwfiets is verzinkt en bevat een laklaag waardoor het frame niet kan roesten. Hierdoor gaat de fiets zeer lang mee. Bovendien is de fiets ook uiterst geschikt voor lange mensen, omdat een vouwfiets van Brompton van een verlengde zadelpen voorzien kan worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een Brompton vouwfiets met drie of zes versnellingen te kopen en heeft u opties als een bagagedrager, spatborden en verschillende stuurcombinaties. Kortom, u kunt uw Brompton vouwfiets zelf samenstellen.

Kom een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment

Bent u er klaar voor om eens te genieten van het gemak en comfort dat een Brompton vouwfiets u biedt? Een Brompton vouwfiets kopen doet u bij ZwaanBikes! Kom binnenkort eens een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment en krijg direct deskundig advies van onze vakkundige medewerkers. Heeft u voor die tijd vragen over de Brompton vouwfiets? Bel dan gerust even naar 010 41 26 220.

Relevante links