Winkelafspraak

Plan hier je winkelafspraak. Zo hebben we een uur naar wens de tijd om op het gemak tot de beste keuze voor uw fiets te komen. Zonder afspraak binnenkomen mag uiteraard maar het zou vervelend zijn als er niemand beschikbaar is om u te helpen.

Ook voor het afhalen van uw nieuwe fiets is het aan te raden een afspraak in te plannen van een half uur. Zo weten we dat u komt zodat we altijd de juiste hoeveelheid tijd en aandacht hebben om uw nieuwe fiets goed uit te leggen.

Werkplaatsafspraak

Helaas is het bijna niet meer mogelijk om de fiets zonder afspraak langs te brengen. De werkplaats is zo druk dat we dit eigenlijk alleen op afspraak doen.

Het voordeel hiervan is dat de fiets niet langer dan die dag bij ons staat. Of er moet iets speciaals mee gedaan of voor besteld worden natuurlijk.

Omschrijf het probleem daarom zo goed mogelijk en klik eventueel de juiste omschrijvingen aan zodat we op voorhand genoeg tijd voor u vrijhouden. Zo zorgen we er samen voor dat er nauwelijks vertragingen op hoeven treden.

De fiets kan de avond vooraf of op de ochtend van de afspraak binnengebracht worden. Ophalen is dezelfde dag. Later is het mogelijk dat er stallingskosten in rekening gebracht moeten worden omdat de ruimte erg schaars is.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.