Lees hieronder onze blogs

IDtours is onze partner op het gebied van gidstour op de fiets. Zoek je een leuke en informatieve tour door Rotterdam?


Van alle markten thuis. idtours Rotterdam is opgericht in 2017. Direct vanaf het begin hebben wij voor ogen gehad om onze gasten in Rotterdam een superdivers aanbod voor te schotelen. Zowel dagjesmensen, families, bedrijven als scholen kunnen bij ons terecht. We gidsen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. 

Unieke beleving.  Wij willen graag dat onze deelnemers ons mooie Rotterdam als een ware reiziger ervaren en niet alleen als een toerist. Wij onderscheiden ons doordat we veel lokale partnerships hebben. Op deze manier kunnen onze deelnemers ook het echte Rotterdam en haar bonte verzameling inwoners daadwerkelijk ontmoeten.

lees verder

Blog over Zwaan Bikes geschreven door Hans Koole van IDtours Rotterdam


Zwaan Bikes is een familiezaak. Jullie zijn een familie uit Steenbergen. Hoe komen jullie in Rotterdam terecht?

‘We zitten vanaf 1990 in Rotterdam en hier zijn we begonnen. Hoewel we nu vestigingen hebben in Dordrecht en op de campus van de Erasmus Universiteit, is de zaak in Rotterdam-centrum nog altijd onze hoofdvestiging. M’n vader is begonnen in de oude fietsenstalling van het vroegere Rotterdam CS en sinds 2016 zitten we in het Groothandelsgebouw. We zijn met name begonnen met reparaties, maar we zijn uitgegroeid tot een complete winkel waar we alleen topmerken fietsen verkopen, zoals Brompton en Urban Arrow. En ook hebben we natuurlijk de fietsverhuur.’

Lees Verder

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.