Elektrische fiets huren in Rotterdam

Bij ZwaanBikes bent u aan het juiste adres om een elektrische fiets te huren in Rotterdam in de buurt van het station. ZwaanBikes is al enkele decennia een begrip in deze havenstad. Wij zijn hét punt voor het huren van elektrische fietsen. Dankzij onze ligging nabij Rotterdam centraal station kunnen dagjesmensen en toeristen gemakkelijk een elektrische fiets huren en terugbrengen. U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en natuurlijk voor de bijbehorende accessoires. Ook kunnen wij uw fiets vakkundig repareren wanneer er iets kapot is. Prettige service; dat is waar we bekend om staan wanneer u bij ons elektrische fietsen komt huren!

Elektrische fiets huren om Rotterdam te ontdekken

Na de verbouwing van Rotterdam centraal station verhuisde de winkel en fietsenverhuur van ZwaanBikes naar het groothandelsgebouw. Hiermee behield de fietsenverhuur van ZwaanBikes haar centrale ligging in Rotterdam: ideaal voor toeristen en dagjesmensen die van onze service in fietshuur gebruik willen maken, bijvoorbeeld op een Desiknio e-bike. Want hoe ontdekt u een stad nu beter dan op de fiets? Bij ZwaanBikes nabij het station kunt u een elektrische fiets huren voor een dag, maar ook voor een week, waarbij u dan profiteert van een gereduceerd tarief. Om uw fietsbeleving nog comfortabeler te maken, kunt u bij onze fietsverhuur te Rotterdam ook fietstassen en kinderzitjes huren. Zo wordt uw dagje weg nóg zorgelozer.

Huur bij ons verschillende fietsen

Wilt u binnenkort gebruikmaken van onze service ten aanzien van fietsenverhuur in Rotterdam en heeft u nog enige vragen? Kom dan even langs onze fietsverhuur, gelegen nabij Rotterdam centraal station, of neem contact met ons op via 010 41 26 220, want de fietshuur van ZwaanBikes helpt u graag verder op weg.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.