Bij ZwaanBikes bent u aan het juiste adres voor fietsverhuur in Rotterdam. ZwaanBikes is al enkele decennia een begrip in deze havenstad. Wij zijn hét punt voor fietsenverhuur in Rotterdam. Dankzij onze ligging nabij Rotterdam Centraal Station kunnen dagjesmensen en toeristen gemakkelijk een fiets bij onze fietshuur een fiets ophalen en terugbrengen. U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en natuurlijk voor de bijbehorende accessoires. Ook kunnen wij uw fiets vakkundig repareren wanneer er iets kapot is. Prettige service; dat is waar we bekend om staan!

Fietsverhuur Rotterdam in het groothandelsgebouw

Na de verbouwing van Rotterdam Centraal Station verhuisde de winkel en fietsenverhuur van ZwaanBikes naar het groothandelsgebouw. Hiermee behield de fietsenverhuur van ZwaanBikes haar centrale ligging in Rotterdam: ideaal voor toeristen en dagjesmensen die van onze service in fietshuur gebruik willen maken. Want hoe ontdekt u een stad nu beter dan op de fiets? Bij ZwaanBikes kunt u een fiets huren voor een dag, maar ook voor een week, waarbij u dan profiteert van een gereduceerd tarief. Kies er bijvoorbeeld voor om een Brompton fiets te huren; een kwalitatief hoogwaardige fiets, die zowel in de vorm van een vouwfiets als een elektrische fiets te huur is. Om uw fietsbeleving nog comfortabeler te maken, kunt u bij onze fietsverhuur te Rotterdam ook fietstassen en kinderzitjes huren. Zo wordt uw dagje weg nóg zorgelozer.

Informatie over onze fietshuur in Rotterdam

Wilt u binnenkort gebruikmaken van onze service ten aanzien van fietsenverhuur in Rotterdam en heeft u nog enige vragen? Kom dan even langs onze fietsverhuur, gelegen nabij Rotterdam Centraal Station, of neem contact met ons op via 010 41 26 220, want de fietshuur van ZwaanBikes helpt u graag verder op weg.