Bike rental Rotterdam

Bij Zwaan Bikes moet je zijn voor bike rental in Rotterdam. Onze winkel is vlak bij Rotterdam central station gevestigd. Dit is wat ons betreft een perfecte locatie, zeker voor toeristen die deze prachtige stad willen ontdekken. Wilt u Rotterdam ook op de fiets ontdekken? Aarzel niet en bezoek onze bike rental na aankomst op Rotterdam central station. Wij wensen je een fijne citytrip! 


Bike rental Rotterdam: al 25 jaar de bekendste fietsverhuur

Onze winkel is een bekende fietsenwinkel. Al meer dan 25 jaar verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Uiteraard kunnen onze vakkundige medewerkers ook fietsen repareren. Wilt u Rotterdam ook graag op de fiets ontdekken? Bezoek onze bike rental op slechts 100 meter van centraal station. In onze winkel vindt u onder andere stadsfietsen, fietsen met drie versnellingen en e-bikes om te huren. Daarnaast kunt u ook een kinderzitje en dubbele fietstassen huren, waarmee u uw rit door de stad comfortabeler kunt maken. U huurt een fiets voor een dag, maar we bieden ook een speciaal tarief voor wanneer u een fiets wilt huren voor een week.


Bike rental Rotterdam available everyday

Zwaan Bikes’ bike rental, gelegen nabij centraal station, is elke dag geopend tot 19:30u. Wilt u graag een fiets huren? Wij helpen u graag verder. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op via 010 41 26 220 als u meer informatie wenst over onze fietsverhuur. 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.