--------------------

De voorraad wordt niet altijd goed ingeladen vanuit ons kassaprogramma. We hebben nagenoeg alles op voorraad of het komt redelijk snel binnen.

Voor de actuele levertijden en voorraden kunt u altijd contact opnemen via 010-4126220

Excuses voor het ongemak.

Geen overeenkomende producten gevonden.

Geen overeenkomende producten gevonden.

Een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen

Wanneer u een elektrische bakfiets wilt kopen bij Zwaan Bikes te Rotterdam, is Urban Arrow hét merk bij uitstek. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow is er een die u nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. De bakfietsen zijn veilig, stijlvol, snel en milieuvriendelijk. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen bij ons is daarmee een juiste investering op alle vlakken.

klik. hier om onze toegevoegde waarde te bekijken

Waarom een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen in onze zaak

VEILIGHEID VOOROP

Fietsen zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat u ervaart. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom uw meest kostbare bezit en iedereen die u voorbij zoeft.

EEN INVESTERING IN VRIJHEID

Maak kennis met het nieuwste lid van uw gezin. Een die u en uw kostbaarste bezit brengt waar men moet zijn. Geen zorgen meer over uw drukke schema, uw kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit met deze elektrische bakfiets en u bent verslaafd! Kom dus langs bij dé dealer voor het kopen of huren van een elektrische fiets in Rotterdam.

GEEN AUTO MEER NODIG

Kiest u ervoor om een elektrische bakfiets van Urban Arrow te kopen bij ons ? Dan heeft u geen auto meer nodig. Overal is namelijk aan gedacht. We hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, de regenhoes of de Maxi-Cosi-adapter kunt u uw bakfiets afstemmen op de behoeften van uw gezin. Uw fiets wordt zo veelzijdig dat u de auto lekker kunt laten staan.

SUPERIEURE WENDBAARHEID

Vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals u gewend bent, wendbaar en met comfortabele stabiliteit; het kan als u ervoor kiest om uw nieuwe Urban Arrow elektrische bakfiets te kopen in onze zaak in Rotterdam.


Onze medewerkers staan klaar om u te helpen, dus kom langs

Zou u graag een elektrische bakfiets van Urban Arrow willen kopen in onze zaak? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel of neem telefonisch contact met ons op via 010 41 26 220. Wij informeren u dan ook graag over andere merken van elektrische fietsen die u bij ons kunt kopen naast Urban Arrow.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.