Fiets huren in Rotterdam

 

Wilt u een fiets huren in de buurt van het Centraal Station van Rotterdam? Kom dan langs bij Zwaan Bikes! Wij zijn gevestigd in het groothandelsgebouw aan de Weena, waar wij na de verbouwing van het station naartoe verhuisd zijn, om vanuit hier fietsenverhuur te gaan aanbieden voor Rotterdam en omgeving. Hier hebben wij een compleet nieuwe winkel opgezet waar u terecht kunt voor de aanschaf van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en bijbehorende accessoires. Ook zijn wij hét adres in Rotterdam voor het huren van een fiets van onze fietsverhuur. Bij onze fietsenverhuur vindt u altijd de juiste fiets om Rotterdam en omgeving te verkennen. U ziet zo extra veel van de mooie omgeving, meer nog dan bijvoorbeeld in de auto of in de bus. Met de auto of bus ziet u toch minder van de stad dan op een fiets van dé fietsenverhuur in Rotterdam.

Fiets huren in de buurt van Centraal Station Rotterdam bij erkende fietsverhuurder

Heeft u een stedentrip naar Rotterdam gepland en zoekt u een specialist in fietsverhuur? Stap uit de trein, verlaat het station en stap direct op een gehuurde fiets! Een fiets huren doet u het best bij Zwaan Bikes, niet alleen omdat wij in de buurt van het Centraal Station van Rotterdam gevestigd zijn, maar ook omdat wij het keurmerk ‘Erkende fietsverhuurder’ dragen. Zo kunt u met een gerust gevoel al fietsend Rotterdam verkennen, op een betrouwbare fiets van dé fietshuur in Rotterdam. Komt u bij ons in Rotterdam een fiets huren bij onze fietsverhuur? U bepaalt dan zelfs voor hoeveel dagen u de fiets wilt huren. Ook kunt u een kinderzitje en fietstassen huren. Zelfs een E-bike hebben wij voor verhuur ter beschikking bij onze fietsverhuur in Rotterdam. U vindt zo altijd de juiste fiets bij onze fietshuur in Rotterdam. Zo geniet u van heerlijke fietsritjes door de prachtige stad Rotterdam en de mooie omgeving, en dit dankzij onze fietsenverhuur

Bezoek onze fietsverhuur in Rotterdam

Wilt u meer weten over het huren van een fiets bij Zwaan Bikes, gelegen nabij Rotterdam Centraal Station? Of bent u benieuwd naar de tweedehands fietsen en fietsaccessoires die u bij ons kunt kopen? Kom dan gerust even langs of bel naar 010 41 26 220. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden om uw bezoek aan Rotterdam zo aangenaam mogelijk te maken, met een mooie fiets van dé fietshuur. Omdat wij ook elektrische fietsen en andere typen fietsen verhuren bij onze fietshuur in Rotterdam, vindt u bij ons altijd de juiste fiets. 

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.