Onze fietshuur is niet per 24 uur maar per kalenderdag. Dit houdt in dat de fiets op dezelfde dag weer terug moet zijn als je voor 1 dag boekt.

Boek en betaal de fiets op voorhand en bespaar €2 per fiets per kalenderdag. In de winkel of per email boeken kost dus €2 per kalenderdag extra.

We don't rent per 24 hours, just per calendar day. Safe €2 per calendar day when you book online instead of in our shop. Bookings by email are more expensive as well.

Eventueel contact per mail kan via rent.rotterdam@czwaan.nl

Tot snel - See you soon!

 

Fiets huren in Rotterdam

 

Wilt u een fiets huren in de buurt van het centraal station van Rotterdam? Kom dan langs bij Zwaan Bikes! Wij zijn gevestigd in het groothandelsgebouw aan de Weena, waar wij na de verbouwing van het station naartoe verhuisd zijn, om vanuit hier fietsenverhuur te gaan aanbieden voor Rotterdam en omgeving. Hier hebben wij een compleet nieuwe winkel opgezet waar u terecht kunt voor de aanschaf van zowel een nieuwe als een tweedehands fiets en bijbehorende accessoires. Ook zijn wij hét adres in Rotterdam voor het huren van een fiets van onze fietsverhuur. Bij onze fietsenverhuur vindt u altijd de juiste fiets om de omgeving te verkennen. U ziet zo extra veel van de mooie omgeving, meer nog dan bijvoorbeeld in de auto of in de bus. Met de auto of bus ziet u toch minder van de stad dan op een fiets van dé fietshuur in Rotterdam.

Fiets huren in de buurt van centraal station bij een erkende fietsverhuur

Heeft u een stedentrip gepland en zoekt u een specialist in fietsverhuur? Stap uit de trein, verlaat het station en stap direct op een gehuurde fiets! Een fiets huren doet u het best bij Zwaan Bikes, niet alleen omdat wij in de buurt van het centraal station gevestigd zijn, maar ook omdat wij het keurmerk ‘Erkende fietsverhuurder’ dragen. Zo kunt u met een gerust gevoel al fietsend de buurt verkennen, op een betrouwbare fiets van dé fietshuur in Rotterdam. Komt u bij ons een fiets huren bij onze fietsverhuur? U bepaalt dan zelfs voor hoeveel dagen u de fiets wilt huren. Ook kunt u een kinderzitje en fietstassen huren. Zelfs een e-bike hebben wij voor verhuur ter beschikking bij onze fietsverhuur. U vindt zo altijd de juiste fiets bij onze fietshuur. Zo geniet u van heerlijke fietsritjes door onze  prachtige stad en de mooie omgeving, en dit dankzij onze fietsenverhuur op centraal station

Bezoek onze fietsverhuur

Wilt u meer weten over het huren van een fiets bij onze winkel, gelegen nabij het centraal station? Of bent u benieuwd naar de tweedehands fietsen en fietsaccessoires die u bij ons kunt kopen? Kom dan gerust even langs of bel naar 010 41 26 220. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, met een mooie fiets van dé fietshuur. Omdat wij ook elektrische fietsen verhuren bij onze fietshuur vindt u bij ons altijd de juiste fiets. 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.