Desiknio e-bike kopen

Bent u op zoek naar een Desiknio e-bike die u kunt kopen? Wacht dan niet langer en bekijk hiervoor direct het volledige aanbod van Zwaan Bikes in Rotterdam. Wij bieden een breed aanbod aan verschillende elektrische fietsen die u kunt huren en kopen, waaronder een fiets van het merk Desiknio.


Van het merk Desiknio een e-bike kopen uit ons assortiment

De Desiknio e-bike is geavanceerd, ontworpen en handgemaakt in Europa en gebouwd met materialen, onderdelen en accessoires van de hoogste kwaliteit. Onze lichtgewicht elektrische fietsen bieden een comfortabele en stijlvolle rit en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en kleuren voor iedereen. Naast dat u bij onze fietsenshop een elektrische fiets van Desiknio kunt kopen, vindt u in ons assortiment ook nog andere merken. Denk bijvoorbeeld aan VanDijck fietsen die u kunt kopen. Bekijk ook zeker eens de elektrische fietsen van het merk Riese & Muller.


Onze kijk op een elektrische fiets

De Desiknio e-bike biedt een stijlvolle, bekrachtigde rit. Met een gewicht van slechts 13,5 kg zijn de e-bikes ontworpen en ontwikkeld met behulp van handgemaakte aluminium frames met geïntegreerde batterijen en een krachtig aandrijfsysteem met een achternaafmotor. Dit kan tot 80 km actieradius bieden op een enkele lading. Onze elektrische fiets met geïntegreerde batterij brengt je verder.


Controlesysteem met een enkele knop

Met een simpele druk op de IWOC® ONE geïntegreerde controller regelen rijders niet alleen het ondersteuningsniveau van de e-bike, maar kunnen ze ook Bluetooth-connectiviteit en het geïntegreerde Super-Nova-lichtsysteem van voor en achter activeren.


Volledige connectiviteit

Met de MySmartBike® app van Mahle kan een berijder de e-bike aan zijn voorkeuren aanpassen en de snelheid, batterijcapaciteit, actieradius, vermogen, GPS-navigatie en nog veel meer monitoren. Deze app is beschikbaar voor Smartphone en Smartwatch.


Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse gekregen in het kopen van een Desiknio e-bike bij ons bedrijf in Rotterdam? Neem hiervoor dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de elektrische fietsen van Desiknio. Voor al uw vragen en meer informatie belt u naar 010 41 26 220. Wij voorzien u van het beste advies en zorgen ervoor dat u tevreden de deur uitgaat na het kopen van bijvoorbeeld een Desiknio e-bike of een van de andere elektrische fietsen. 

€ 5.495,00 € 3.899,00

Laden...

€ 5.895,00 € 4.150,00

Laden...

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.