€ 5.599,00 € 4.199,00

Laden...

€ 5.950,90 € 4.999,00

Laden...

€ 5.339,90 € 3.999,00

Laden...

€ 5.649,90 € 4.250,00

Laden...

Riese & Muller dealer

Het merk Riese & Muller is een van de vele uitstekende namen waarvan Zwaan Bikes erkende dealer is. De kwaliteit waarvan u geniet bij een elektrische fiets van Riese & Muller is onmiskenbaar hoog. Dat komt door de visie en innovatie die wordt uitgedragen door dit merk. Lees hieronder over de denkwijze van Riese & Muller en kies voor de betere elektrische fiets bij ons als dealer te Rotterdam.


De filosofie die wij uitdragen als Riese & Muller dealer

Bij de productie van de elektrische fiets van Riese & Muller is passie het uitgangspunt, zodat men kwalitatief hoogwaardige fietsen levert. Deze begrippen onderstrepen wij als Riese & Muller dealer natuurlijk ten zeerste.


Passie en perfectionisme

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme kenmerken het werk van Riese & Muller. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, u profiteert van echt Duits ingenieursschap. Elk model elektrische fiets van Riese & Muller is een complete oplossing voor al uw fietstochten. Alleen op die manier krijgen de fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk de grootste stimulans.


Het Bosch e-bike Systeem en zijn voordelen

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die Riese & Muller aan hun e-bikes stellen, gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle elektrische fietsen bij ons als dealer van Riese & Muller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem. 


De nieuwe Bosch Performance Line CX motor (Gen4)

De vierde generatie van de Performance Line CX is de krachtigste e-bikemotor die Bosch ooit heeft geproduceerd. Met een trapondersteuning tot 340%, een maximale koppeling van 85 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en de trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. In vergelijking met het voorgaande model overtuigt hij door een hogere dynamiek, een nog lagere trapweerstand en een met 25% verlaagd gewicht. Tegelijkertijd is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.


Kom langs in onze winkel

Twijfel niet om uw elektrische fiets van Riese & Muller of onderdelen ervoor te kopen bij ons als dealer te Rotterdam. Dit kan overigens ook online. We hebben verschillende testmodellen in de winkel, zodat u de fiets kunt kiezen die het best bij u past, waaronder een VanDijck fiets die u kunt kopen. Kom hiervoor langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op via 010 41 26 220. Naast dit hoogwaardige merk beschikken we ook over andere uitstekende merken van elektrische fietsen en vouwfietsen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Stromer.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.