Is je fiets kapot of heeft ze onderhoud nodig? Geen enkel probleem! Maakt u alstublieft een afspraak via de site of belt u voordat u langskomt. Het kan zijn dat er door de drukte geen plaats is om uw fiets in ontvangst te nemen.

. Bij het aannemen maken we duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden en zorgen we dat je fiets weer tiptop in order komt. Als je fiets klaarstaat ontvang je een sms vanuit ons systeem. Hierdoor weet je dat de fiets klaarstaat en wat de exacte kosten zijn geworden


Je kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle fietsreparaties. Van (e-)bakfiets tot kinderfiets en van speed pedelec tot vouwfiets. Een afspraak maken is zeker aan te raden. Door de toegenomen drukte voorkomen we zo teleurstelling als je zomaar langskomt en langer op je fiets moet wachten dan wat je van ons gewend bent.


Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen dan hebben we ook een mogelijkheid om naar je toe te komen voor reparatie/onderhoud of het ophalen van je fiets tegen betaling. Wil je vaker gebruik maken van de haal en breng service maar wil je niet per keer betalen? We hebben nu een 2 jarige module. Deze kost €299 voor 2 jaar en hiervoor kunt u in Rotterdam en Schiedam onbeperkt gebruik maken van de haal en breng service. Normaal rekenen we €25 per enkele rit per fiets. Deze haal en breng service is ook geschikt voor uw Urban Arrow.

Plan hieronder uw afspraak direct online

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.