Fietsreparatie in Rotterdam

Voor een vakkundige fietsreparatie gaat u naar Zwaan Bikes te Rotterdam. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een onderdeel van uw fiets stuk gaat. Wanneer dat gebeurt, dan is het aan te raden om het kapotte onderdeel zo snel mogelijk te laten repareren. Zo kunt u voorkomen dat uw fiets nog verder kapot gaat en u daardoor nog meer betaalt voor de reparatie van uw fiets in Rotterdam. Ons vakkundig team staat in dit geval voor u klaar om uw fiets weer in topconditie te brengen.


Fietsreparatie: voorzie uw fiets regelmatig van een fietsonderhoud

Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk uw elektrische fiets te laten repareren wanneer deze kapot gaat, dat mag duidelijk zijn. Soms duurt de reparatie van een fiets langer dan verwacht. Natuurlijk begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om zonder fiets te zitten en dit willen we dan ook het liefst voorkomen. Wanneer er sprake is van een ingrijpende fietsreparatie, dan kunt u van onze medewerkers een leenfiets krijgen. Zo blijft u mobiel tijdens de periode dat u uw fiets kwijt bent vanwege de reparatie.


Kom langs voor fietsreparatie- én onderhoud

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en daarom is het verstandig om uw fiets regelmatig van onderhoud te voorzien. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Natuurlijk geven wij u dan ook direct enige tips mee om zelf uw fiets te onderhouden. De kans is dan kleiner dan u voor een reparatie van uw fiets naar onze fietsenwinkel in Rotterdam moet komen.


Ontdek onze centrale ligging

Zwaan Bikes is gelegen nabij het centraal station, wat natuurlijk een ideale centrale locatie voor een specialist in fietsreparatie. Onze professionele werkplaats is het adres voor een reparatie aan uw fiets. Heeft u vragen over het onderhouden of repareren van uw fiets? Of heeft u interesse in onze andere diensten, zoals het kopen van tweedehands fietsen. Of misschien bent u wel geïnteresseerd in onze fietsverhuur op centraal station? Bel dan even naar 010 41 26 220.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.