Over Stromer

Bij Stromer geloven ze dat woon-werkverkeer kwaliteitstijd kan zijn; een visie waar wij als dealer helemaal achter staan. Stromer heeft één doel: een rijgevoel op de weg te brengen, wat anders is. Ze hebben de eerste speed pedelec met geïntegreerde accu ontwikkeld. De eerste speed pedelec met volledige connectiviteit. De eerste speed pedelec met volledige geïntegreerd design. Maar bovenal een speed pedelec die het hart verovert, maar ook levenskwaliteit en ongeëvenaard rijplezier brengt. 


1.     Vermogen

KOPPEL VAN ACHTEREN.

In tegenstelling tot de gemiddelde elektrische fiets ondersteunen Stromer S-pedelecs geen middenmotor, maar gebruiken sinds 2009 achterwielmotoren. Om goede redenen:

·        Meer stuwkracht

·        Meer dynamiek

·        Meer bereik

·        Minder slijtage

·        Bijna geruisloos

·        Meer elegantie

·        Meer plezier


2.     Bereik

VIER ACCU'S MET ZEER VEEL UITHOUDINGSVERMOGEN.

Elektrische fietsen van Stromer zijn gemaakt om aan te komen – snel, betrouwbaar, zonder onderbreking. De efficiënte achterwielmotor en de hoogwaardige accu's maken piekbereiken tot 180 kilometer mogelijk. Door recuperatie krijgt uw Stromer tot 20 procent extra bereik en garanderen wij als dealer dat de elektrische fiets na een korte oplaadtijd aan het stopcontact klaar is voor de volgende etappe.

*Afbeelding graag laten staan


3.     Design

WIJ GEVEN RIJPLEZIER EEN VORM MET MEERMAALS BEKROONDE TECHNOLOGIE.

Hiervoor werkt Stromer met componenten van de hoogste kwaliteit en de beste partners. Het resultaat: geïntegreerd design – innerlijke waarden, die tegelijkertijd de uiterlijke waarden zijn.


4.     Connectiviteit

ONDERWEG VERBONDEN MET OMNI CONNECT.

Moderne mobiliteit communiceert – bij Stromer speed pedelecs via het cloudgebaseerde platform OMNI connect. U kunt OMNI connect direct via het touchscreen van uw Stromer elektrische fiets gebruiken of via de OMNI app op uw smartphone. Word onafscheidelijk met uw bike. Download hieronder:

GOOGLE PLAYSTORE       APPLE STORE       DOWNLOAD FLYER OMNI CONNECT


5.     Veiligheid

STROMERS HEBBEN VERMOGEN EN DE PERFECTE CONTROLE.

Stromer speed pedelecs zijn gemaakt voor de weg en het stadsverkeer – terrein waar balans, remkracht, grip en zichtbaarheid essentieel zijn. Daarom is uw Stromer elektrische fiets uitgerust met de beste componenten.

·        Ultra heldere voor en achterlamp

·        Dagrijverlichting

·        Krachtige remmen

·        Goede banden

·        Perfecte balans


Koop uw elektrische fiets van Stromer bij een erkende dealer

Een Stromer elektrische fiets kopen doet u uiteraard bij een erkende dealer. Kom daarom langs in onze zaak te Rotterdam of neem contact met ons op via het telefoonnummer 010 41 26 220. Daarnaast beschikken wij ook over uitstekende andere merken van elektrische fietsen zoals Urban Arrow. Of kies voor het gemak van een vouwfiets zoals van het uitstekende merk Gocycle


Onze modellen (voorraad of backorder)

€ 11.190,00 € 10.000,00