Kom langs bij de Stromer dealer in Rotterdam

Bij Stromer geloven ze dat woon-werkverkeer kwaliteitstijd kan zijn en dit is een visie waar wij als dealer helemaal achter staan. Stromer heeft één doel: een rijgevoel op de weg brengen dat anders is. Stromer heeft de eerste elektrische fiets met geïntegreerde accu ontwikkeld. Dit is de eerste speed pedelec met volledige connectiviteit. Verder is het de eerste elektrische snelfiets met volledig geïntegreerd design. Dit is bovenal een speed pedelec die het hart verovert, maar die ook levenskwaliteit en ongeëvenaard rijplezier brengt. Kom langs bij deze Stromer dealer om dit rijplezier ook te ontdekken.


Waarom een Stromer elektrische fiets bij ons als officiële dealer kopen?

1.     Vermogen

In tegenstelling tot bijvoorbeeld elektrische fietsen van Watt hebben Stromer S-pedelecs geen middenmotor, maar gebruiken ze sinds 2009 achterwielmotoren. Dit is om goede redenen, zoals:

·        Meer stuwkracht

·        Meer dynamiek

·        Meer bereik

·        Minder slijtage

·        Bijna geruisloos

·        Meer elegantie

·        Meer plezier


2.     Bereik

Vier accu's met zeer veel uithoudingsvermogen

Elektrische fietsen van Stromer zijn gemaakt om snel op de plaats van bestemming te komen – snel, betrouwbaar, zonder onderbreking. De efficiënte achterwielmotor en de hoogwaardige accu's maken piekbereiken tot 180 kilometer mogelijk. Door recuperatie krijgt uw Stromer tot twintig procent extra bereik en garanderen wij als dealer dat de fiets na een korte oplaadtijd klaar is voor de volgende etappe.


3.     Design

Wij geven rijplezier een vorm met meermaals bekroonde technologie

Bij ons als Stromer dealer vindt u fietsen met componenten van de hoogste kwaliteit en fietsen van de beste partners. Het resultaat: geïntegreerd design – innerlijke waarden, die tegelijkertijd de uiterlijke waarden zijn.


4.     Connectiviteit

Onderweg verbonden met omniconnect

Moderne mobiliteit communiceert bij Stromer speed pedelecs via het cloudgebaseerde platform OMNI connect. U gebruikt OMNI connect direct via het touchscreen van uw Stromer elektrische fiets of via de OMNI-app op uw smartphone. Word onafscheidelijk met uw bike. Download de app hieronder:

GOOGLE PLAYSTORE       APPLE STORE       DOWNLOAD FLYER OMNI CONNECT


5.     Veiligheid

Stromers hebben vermogen en de perfecte controle

Stromer speed pedelecs zijn gemaakt voor de weg en het stadsverkeer – terrein waar balans, remkracht, grip en zichtbaarheid essentieel zijn. Daarom is uw Stromer elektrische fiets uitgerust met de beste componenten.

·        Ultra heldere voor- en achterlamp

·        Dagrijverlichting

·        Krachtige remmen

·        Goede banden

·        Perfecte balans


Koop uw elektrische fiets van Stromer bij een erkende dealer

Een Stromer elektrische fiets koopt u uiteraard bij een erkende dealer. Kom daarom langs in onze zaak te Rotterdam of neem contact met onze specialisten op via het telefoonnummer 010 41 26 220. Daarnaast beschikken wij ook over uitstekende andere merken met elektrische fietsen, zoals Urban Arrow, of kies voor het gemak van een vouwfiets zoals van het uitstekende merk Gocycle.

€ 125,00

Bezig…

€ 6.457,00

Bezig…

€ 7.168,00 € 6.099,00

Bezig…

€ 8.458,00

Bezig…

€ 7.949,00 € 7.499,00

Bezig…

€ 7.630,00 € 6.099,00

Bezig…

€ 10.807,00 € 9.999,00

Bezig…

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.