Wanneer u een elektrische vouwfiets gaat kopen in onze winkel te Rotterdam, krijgt u de mogelijkheid om de vele voordelen zelf te ondervinden. Bij ons kunt u namelijk een testritje maken op de fiets en zodoende aanvoelen of het gekozen model echt past bij u. Het model van een vouwfiets is namelijk wel even wennen. Wij informeren u dan ook graag over de beste opties en modellen in uw geval. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u een elektrische vouwfiets gaat kopen.

De juiste elektrische vouwfiets kopen doet u bij ons

In onze zaak te Rotterdam hebben wij een gevarieerd aanbod aan elektrische fietsen en vouwfietsen die u kunt kopen. Voor een vouwfiets denken wij al vrij snel aan Gocycle. Dit innovatieve merk staat altijd vooraan als het gaat om hoogtechnologische ontwikkelingen. Zij creëerden dan ook een elektrische vouwfiets die volledig is uitgerust naar rijgemak, mobiliteit en comfort. Deze elektrische vouwfiets is in verschillende kleuren beschikbaar bij onze winkel in Rotterdam. Naast Gocycle beschikken wij ook over andere gerenommeerde merken op vlak van elektrische fietsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grotere laadruimte met een elektrische bakfiets van Urban Arrow.

Wij staan altijd klaar voor u

Ga voor het ultieme gemak en kom een elektrische fiets kopen in onze fietsenwinkel in Rotterdam. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft en in het geval dat de fiets schade oploopt, zorgen wij voor een vakkundige reparatiebeurt. Uw optimale fietservaring staat bij ons centraal! Bij vragen is het ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons via 010 41 26 220