Een elektrische vouwfiets kopen in Rotterdam

Wanneer u een elektrische vouwfiets gaat kopen in onze winkel te Rotterdam, ondervindt u vele voordelen. Bij ons maakt u bijvoorbeeld een vrijblijvend testritje. Zo bepaalt u of het gekozen model echt bij u past. Het fietsen op een vouwfiets is namelijk wel even wennen. Wij informeren u dan ook graag over de beste opties en modellen in uw geval. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u een elektrische vouwfiets gaat kopen bij ons.


De juiste elektrische vouwfiets kopen doet u bij ons

In onze zaak hebben wij een gevarieerd aanbod aan elektrische fietsen en vouwfietsen die u kunt kopen. Voor een vouwfiets denken wij al vrij snel aan Gocycle. Dit innovatieve merk staat altijd vooraan als het gaat om hoogtechnologische ontwikkelingen. Zij creëerden dan ook een een plooifiets die volledig is uitgerust naar rijgemak, mobiliteit en comfort. Deze elektrische vouwfiets is bij onze winkel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Behalve over fietsen van Gocycle, beschikken wij over elektrische fietsen van andere gerenommeerde merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets met een grotere laadruimte, zoals een elektrische bakfiets van Urban Arrow.


Wij staan altijd voor u klaar, dus kom langs

Ga voor het ultieme gemak en kom een elektrische vouwfiets kopen in onze fietsenwinkel. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft. In het geval dat de fiets schade oploopt, zorgen wij voor een vakkundige reparatiebeurt. Uw optimale fietservaring staat bij ons centraal! Heeft u vragen over onze producten? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 010 41 26 220.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.