In de mooiste Bromptonshop van de Benelux kunt u uw nieuwe Brompton vouwfiets uitzoeken! Vlakbij het centraal station in Rotterdam vindt u onze mooie winkel. De Brompton is een handige en opvouwbare fiets die u voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Een Brompton is sterk, wendbaar en makkelijk op te vouwen tot een klein pakket. Een ideale fiets dus voor onderweg of in de stad. De fiets heeft een goed comfort en een optimale wendbaarheid. Doordat de wielen klein zijn, bent u bij stoplichten snel weg. Ideaal dus in een drukke stad. De Brompton is in 1976 ontstaan en begin jaren 80 op de markt gekomen en er wordt steeds verder aan ontwikkeld. Dat resulteert in een fantastische vouwfiets met een stalen frame en goede anti-lekbanden. De vouwfiets wordt met de hand gebouwd! Omdat u de fiets kan opvouwen tot een klein pakket, kunt u hem makkelijk meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Ook kunt u de fiets binnen stallen op uw werk, thuis of in een restaurant. Hierdoor is de kans klein dat de Brompton gestolen wordt. 


VOORDELEN VAN EEN BROMPTON

 Op de Brompton ervaart u de stad heel anders. In plaats van dat u afhankelijk bent van openbaar vervoer, bent u opeens erg flexibel. U fietst door straten die u anders niet had gezien en zo ontdekt u de mooiste plekken. En als u veel reist is de Brompton ook ideaal: u heeft altijd uw fiets bij de hand. Deze vouwfiets is heel snel op te vouwen. Het kost u slechts enkele seconden om van uw fiets een pakket te maken. Doordat het zo’n klein pakket is kunt u het bijna overal mee naar toe nemen en de Brompton is ook makkelijk op te bergen. En als u de Brompton weer nodig heeft, fietst u na een paar handelingen zó weer weg. Doordat u de fiets gebruikt en niet met het openbaar vervoer of de auto reist, spaart u heel wat geld uit! Hoe vaak hoort of leest u dat een fiets gestolen is? De Brompton stalt u binnen, waardoor de kans op diefstal heel erg klein is.


Brompton Electric

Sinds 2019 is de Brompton Electric ook verkrijgbaar in Nederland. Als een van de grootste Brompton verkooppunten van Nederland hebben we hier goed op ingezet en met resultaat. Deze fantatische fiets zie je steeds meer in het straatbeeld voorbij komen. Voor meer informatie over de Brompton Electric klik dan op deze link

Geen overeenkomende producten gevonden.

Geen overeenkomende producten gevonden.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.