In de tot mooiste Bromptonshop van de Benelux gekozen fietsenwinkel kunt u ook terecht voor een mooie elektrische fiets van de hoogste kwaliteit, de Brompton Electric! Zo combineert u het gemak van een vouwfiets en de vrijheid van een elektrische fiets. U heeft zo namelijk de mogelijkheid lange fietstochten te ondernemen, dankzij de elektrische ondersteuning.


Maak een keuze uit de verschillende varianten van de Brompton Electric

De Brompton Electric is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart of wit), met twee of zes versnellingen, met een M of H stuurtype en met drie zadelpenlengtes. Alle elektrische Bromptons worden geleverd met een ’Essential bag’ schoudertas die plaats biedt voor uw telefoon en oplader. De optionele ‘Commuter bag’ biedt ruimte voor grotere items, zoals een laptop. Er is eveneens een optionele snellader voor uw Brompton electric verkrijgbaar, die de laadtijd van de elektrische fiets vermindert met 50%, zodat u snel weer op pad kunt. Omdat u de fiets kunt opvouwen tot een klein pakket, kunt u hem makkelijk meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Ook kunt u de fiets binnen stallen op uw werk, thuis of bij een restaurant. Hierdoor is de kans klein dat de elektrische fiets van Brompton gestolen wordt.


Waarom een Brompton Electric?

Een elektrische fiets van Brompton, te koop in onze fietsenwinkel te Rotterdam, ondersteunt wanneer u het nodig heeft, bergop of tijdens een langere rit. U kiest het ondersteuningsniveau dat het best bij u past. Ook is het mogelijk om uw telefoon op te laden terwijl u fietst. Dat is ideaal tijdens het verkennen van nieuwe gebieden. Vergroot uw bereik met dit fantastische stukje techniek.


Ontworpen met technische kennis uit de Formule 1 en Formule E

De Brompton Electric werd volgens uw wensen ontworpen samen met Williams Advanced Engineering, die hun technische expertise van Formule 1 en Formula E combineerden om een elektrische motor te ontwerpen die voldoet aan de complexe en hoge eisen van Brompton. Slimme sensortechnologie weet wanneer u ondersteuning nodig heeft. Pas de rij-instellingen aan en bekijk uw gereden kilometers en de servicehistoriek met behulp van de Brompton Electric app.


Bekijk alle specificaties en prijzen

Bent u ook geïnteresseerd in de prijs van een Brompton Electric en alle verdere mogelijkheden? Kom dan zeker langs in onze speciaalzaak te Rotterdam! Hier verkopen we ook andere hoogwaardige merken zoals Stromer en Riese & Muller. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010 41 26 220.

€ 3.320,00 € 2.999,00