Geniet u binnenkort van het gemak en comfort dat een Brompton fiets u tegen een mooie prijs te bieden heeft? Een Brompton fiets is ideaal als u vaak met het openbaar vervoer reist, maar bijvoorbeeld binnen de stad niet afhankelijk wilt zijn van bussen en trams. Deze fiets is namelijk binnen 10 tot 20 seconden tot een compact pakketje te vouwen, waardoor u deze gemakkelijk mee de trein in neemt. Eenmaal op uw bestemming aangekomen fietst u snel naar uw werk of afspraak. Een Brompton fiets bespaart u niet alleen veel tijd; u blijft dankzij deze fiets ook lekker in beweging!

Een Brompton fiets is de prijs meer dan waard

Een Brompton fiets schaft u voor een zeer vriendelijke prijs aan bij ZwaanBikes, dé fietsenwinkel van Rotterdam. In ons zeer grote assortiment mag een fiets van dit merk natuurlijk niet ontbreken! De Brompton vouwfiets, ook wel plooifiets genoemd, wordt gekenmerkt door optimale compactheid, comfort en kwaliteit. Deze vouwfietsen worden vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt en betreffen een mooi staaltje maatwerk. Wanneer u een Brompton vouwfiets aanschaft, dan kunt u namelijk tegen een mooie prijs zelf een type fiets kiezen en ook opties als drie of zes versnellingen, spatborden, een bagagedrager, een bepaalde stuurcombinatie en verlichting. Lange mensen zullen gelukkig worden van de verlengde zadelpen, waardoor ook voor hen het fietsen op een Brompton fiets comfortabel is.

Informatie over de prijs van Brompton fiets

Bent u benieuwd welke prijs u voor een Brompton fiets betaalt als u deze bij ZwaanBikes koopt, en welke mogelijkheden u nog meer heeft? Kom dan eens langs in onze winkel of bel neem contact met ons op via 010 41 26 220. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en voorzien u, indien gewenst, van deskundig advies.