Veel mensen hebben het comfort en gemak van de plooifiets van het merk Brompton al ontdekt. Bent u de volgende? Kies bijvoorbeeld voor een Brompton NOV design vouwfiets. Deze fiets is enorm gebruiksvriendelijk, doordat u deze binnen 10 tot 20 seconden in- en uitklapt. U neemt hem met gemak de trein, bus of metro in, waardoor u een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft nooit meer in de fietsenstalling naar een plekje voor uw fiets te zoeken en de Brompton plooifiets maakt u bovendien een stuk mobieler. En natuurlijk blijft u ook lekker in beweging.

Stel uw eigen plooifiets van Brompton samen

Een Brompton plooifiets met NOV design koopt u natuurlijk bij een professionele fietsenwinkel, zoals ZwaanBikes te Rotterdam. Hier treft u niet alleen een zeer groot assortiment aan fietsen, maar ook vakkundige medewerkers die u graag adviseren. Wanneer u ervoor kiest om een Brompton plooifiets te kopen, dan kiest u voor een fiets die u zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf een soort stuurcombinatie kiezen, maar ook bepalen of u drie of zes versnellingen wilt. Bovendien kunt u kiezen of u onderdelen van de Brompton NOV design-serie wilt, waarmee u uw vouwfiets een stoere en persoonlijke touch geeft. Vindt u het lastig om uw Brompton plooifiets samen te stellen? Dan helpen de medewerkers van ZwaanBikes u daar natuurlijk graag bij.

Geniet van een complete fietsbeleving

Komt u naar ZwaanBikes om een Brompton plooifiets met NOV-design voor een mooie prijs te kopen? In onze winkel ervaart u een complete fietsbeleving. U vindt hier een hoogwaardig en zeer uitgebreid assortiment aan fietsen en geniet van uitstekende service. Ook leveren wij kwalitatief goed vakwerk en hebben wij oprechte aandacht voor u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Heeft u vragen over de plooifietsen van Brompton? Bel dan even naar 010 41 26 220.