Veel mensen hebben het comfort en gemak van de plooifiets van het merk Brompton al ontdekt. Bent u de volgende? Kies bijvoorbeeld voor een Brompton NOV design vouwfiets. Deze fiets is enorm gebruiksvriendelijk, doordat u deze binnen 10 tot 20 seconden in- en uitklapt. U neemt hem met gemak de trein, bus of metro in, waardoor u een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft nooit meer in de fietsenstalling naar een plekje voor uw fiets te zoeken en de Brompton plooifiets maakt u bovendien een stuk mobieler. En natuurlijk blijft u ook lekker in beweging.

Stel uw eigen plooifiets van Brompton samen

Een Brompton plooifiets met NOV design koopt u natuurlijk bij een professionele fietsenwinkel, zoals Zwaan Bikes te Rotterdam. Hier treft u niet alleen een zeer groot assortiment aan fietsen, maar ook vakkundige medewerkers die u graag adviseren. Wanneer u ervoor kiest om een Brompton plooifiets te kopen, dan kiest u voor een fiets die u zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf een soort stuurcombinatie kiezen, maar ook bepalen of u drie of zes versnellingen wilt. Bovendien kunt u kiezen of u onderdelen van de Brompton NOV design-serie wilt, waarmee u uw vouwfiets een stoere en persoonlijke touch geeft. Vindt u het lastig om uw Brompton plooifiets samen te stellen? Dan helpen de medewerkers van Zwaan Bikes u daar natuurlijk graag bij.

Geniet van een complete fietsbeleving

Komt u naar Zwaan Bikes om een Brompton plooifiets met NOV-design voor een mooie prijs te kopen? In onze winkel ervaart u een complete fietsbeleving. U vindt hier een hoogwaardig en zeer uitgebreid assortiment aan fietsen en geniet van uitstekende service. Ook leveren wij kwalitatief goed vakwerk en hebben wij oprechte aandacht voor u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Heeft u vragen over de plooifietsen van Brompton? Bel dan even naar 010 41 26 220.Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.