Veel mensen hebben het comfort en gemak van de plooiets van het merk Brompton al ontdekt. Bent u de volgende? Kies bijvoorbeeld voor een Brompton nov design vouwets. Deze ets is enorm gebruiksvriendelijk, doordat deze binnen 10 tot 20 seconden in- en uit te klappen is. U neemt hem met gemak de trein, bus of metro in, waardoor een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft nooit meer in de etsenstalling naar een plekje voor uw ets te zoeken en de Brompton plooiets maakt u bovendien een stuk mobieler. En natuurlijk blijft u ook lekker in beweging. 

Brompton nov design: stel uw eigen plooifiets samen 

Een Brompton nov design plooiets koopt u natuurlijk bij een professionele etsenwinkel, zoals ZwaanBikes te Rotterdam. Hier treft u niet alleen een zeer groot assortiment aan etsen, maar ook vakkundige medewerkers die u graag adviseren. Wanneer u ervoor kiest om een Brompton plooiets te kopen, dan kiest u voor een ets die u zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf een soort stuurcombinatie kiezen, maar ook bepalen of u 3 of 6 versnellingen wil. Bovendien kunt u kiezen of u onderdelen van de Brompton nov design serie wilt, waarmee u uw ets een stoere en persoonlijke touch geeft. Vindt u het lastig om uw Brompton plooiets samen te stellen? Dan helpen de medewerkers van ZwaanBikes u daar natuurlijk graag bij. 

Een complete fietsbeleving 

Komt u naar ZwaanBikes om een Brompton nov design plooiets te kopen? In onze winkel ervaart u een complete etsbeleving. U vindt hier, naast een hoogwaardig en zeer uitgebreid assortiment aan etsen, een uitstekende service, kwalitatief goed vakwerk en oprechte aandacht voor de klant. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Heeft u vragen over de plooietsen van Brompton? Bel dan even naar 010 41 26 220 .