Ziet u zichzelf al rijden op een vouwfiets van Brompton? U fietst er bijvoorbeeld snel mee naar het station, waar u de fiets vervolgens inklapt en deze mee de trein inneemt. Eenmaal aangekomen op uw bestemming klapt u de fiets vliegensvlug weer uit en fietst u naar uw werk. U bespaart een hoop gedoe in de fietsenstalling: u hoeft nooit meer te zoeken naar een plek om uw fiets neer te zetten en dat bespaart u dus een hoop tijd. Denkt u erover om een Brompton vouwfiets te kopen? Breng dan eens een bezoek aan ZwaanBikes uit Rotterdam en bekijk het uitgebreide assortiment aan vouwfietsen van Brompton. 

De vouwfiets van Brompton is de vouwfiets onder de vouwfietsen

Een vouwfiets van het merk Brompton kopen is een goed idee. Een vouwfiets van dit merk wordt namelijk gekenmerkt door optimaal vouwgemak en compactheid. U neemt deze vouwfiets met het grootste gemak overal mee naartoe: binnen 10 tot 20 seconden klapt u de fiets in en uit. Het ontwerp van deze fiets staat al ruim 35 jaar voor innovatie en verbetering. Bovendien wordt kwaliteit gegarandeerd, doordat iedere vouwfiets met de hand gemaakt wordt. Het frame van een Brompton vouwfiets is verzinkt en bevat een laklaag waardoor het frame niet kan roesten. Hierdoor gaat de fiets zeer lang mee. Bovendien is de fiets ook uiterst geschikt voor lange mensen, omdat een vouwfiets van Brompton van een verlengde zadelpen voorzien kan worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een Brompton vouwfiets met drie of zes versnellingen te kopen en heeft u opties zoals een bagagedrager, spatborden en verschillende stuurcombinaties. Kortom; kiest u ervoor om een Brompton vouwfiets te kopen, dan kunt u deze zelf samenstellen met diverse accessoires.


Kom een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment

Bent u er klaar voor om te genieten van het gemak en comfort dat een Brompton vouwfiets u biedt? Wacht niet langer en kom uw Brompton vouwfiets voor een mooie prijs kopen of huren bij ZwaanBikes! Kom binnenkort eens een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment in de winkel in Rotterdam en krijg direct deskundig advies van onze vakkundige medewerkers. Heeft u voordat u uw Brompton vouwfiets gaat kopen vragen? Bel dan gerust even naar 010 41 26 220