Vouwfiets van het merk Brompton

Ziet u zichzelf al rijden op een vouwfiets van Brompton? U fietst er bijvoorbeeld snel mee naar het station, waar u de fiets vervolgens inklapt en deze mee de trein inneemt. Eenmaal aangekomen op uw bestemming klapt u de fiets vliegensvlug weer uit en fietst u naar uw werk. U bespaart een hoop gedoe in de fietsenstalling: u hoeft nooit meer te zoeken naar een plek om uw fiets neer te zetten en dat bespaart u dus een hoop tijd. Denkt u erover om een vouwfiets van Brompton te kopen? Breng dan eens een bezoek aan Zwaan Bikes uit Rotterdam en bekijk het uitgebreide assortiment aan vouwfietsen van Brompton.


De vouwfiets van Brompton is dé vouwfiets

Een vouwfiets van het merk Brompton kopen is een goed idee. Een vouwfiets van dit merk wordt namelijk gekenmerkt door optimaal vouwgemak en compactheid. U neemt deze vouwfiets met het grootste gemak overal mee naartoe: binnen tien tot twintig seconden klapt u de fiets in en uit. Het ontwerp van deze fiets staat al ruim 35 jaar voor innovatie en verbetering. Bovendien wordt kwaliteit gegarandeerd, doordat iedere vouwfiets met de hand gemaakt wordt. Het frame van een vouwfiets van Brompton is verzinkt en bevat een laklaag waardoor het frame niet kan roesten. Hierdoor gaat de fiets zeer lang mee. Bovendien is de fiets ook uiterst geschikt voor lange mensen, omdat een vouwfiets van een verlengde zadelpen voorzien kan worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een Brompton-vouwfiets voor een mooie prijs te kopen. Daarbij heeft u opties zoals een bagagedrager, spatborden en verschillende stuurcombinaties. Kortom; kiest u ervoor om een Brompton-vouwfiets te kopen, dan kunt u deze zelf samenstellen met diverse accessoires.


Kom een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment

Bent u er klaar voor om te genieten van het gemak en comfort dat een vouwfiets van Brompton u biedt? Of heeft u misschien meer interesse in een Ruff Cycles e-bike? Wacht niet langer en kom uw nieuwe fiets kopen bij Zwaan Bikes! Kom binnenkort eens een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment en krijg direct deskundig advies van onze vakkundige medewerkers. Heeft u voordat u uw vouwfiets gaat kopen nog vragen? Bel dan gerust even naar 010 41 26 220.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.