De Urban Arrow is een veelzijdige bakfiets van premium kwaliteit en een fantastische restwaarde.

Naast de aanschaf zijn er bij ons nog diverse financieringsmogelijkheden.

Denk hierbij aan een lease constructie of een flexibele financiering voor de aanschaf.

Neem voor een actueel lease aanbod contact op met de winkel 010-4126220 of rotterdam@czwaan.nl t.a.v. Dave Zwaan

In het kort:


Veiligheid voorop

Fietsen zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.


Superieure wendbaarheid

Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussende versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals je gewend bent, wendbaar en met comfortabele stabiliteit. 


Geen auto meer nodig

Overal is aan gedacht. We hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker op de oprit kan laten staan.


Een investering in vrijheid

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd!


Kortom, de Urban Arrow is de ideale fiets voor in de stad.

Klik hier voor de Urban Arrow onderdelen in de webshop


Hieronder vind je onze voorraad fietsen of fietsen die nog in backorder staan bij Urban Arrow. Wil je meer informatie over de levertijd neem dan even contact op met de winkel 010-4126220