Een Urban Arrow elektrische bakfiets kopen

Wanneer u een elektrische bakfiets wilt kopen bij Zwaan Bikes te Rotterdam, is Urban Arrow hét merk bij uitstek. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow is er een die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. De bakfietsen zijn veilig, stijlvol, snel en milieuvriendelijk. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen bij ZwaanBikes in Rotterdam is daarmee een juiste investering op alle vlakken.

Waarom een elektrische bakfiets van Urban Arrow kopen in onze zaak te Rotterdam?

VEILIGHEID VOOROP

Fietsen zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.

EEN INVESTERING IN VRIJHEID

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit met de elektrische bakfiets van Urban Arrow en je bent verslaafd!

GEEN AUTO MEER NODIG

Kies je ervoor om een elektrische bakfiets van Urban Arrow te kopen bij ons in Rotterdam, dan heb je geen auto meer nodig. Overal is namelijk aan gedacht. We hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker kunt laten staan.

SUPERIEURE WENDBAARHEID

Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals je gewend bent, wendbaar en met comfortabele stabiliteit; het kan als je ervoor kiest om de Urban Arrow elektrische bakfiets te kopen in onze zaak in Rotterdam.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen

Zou u graag een elektrische bakfiets van Urban Arrow willen kopen in onze zaak te Rotterdam? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel of neem telefonisch contact op met onze medewerkers via 010 41 26 220. Wij informeren u dan ook graag over andere merken van elektrische fietsen die u bij ons kunt kopen naast Urban Arrow. Misschien kiest u wel voor Gocycle die een innovatieve en kwalitatieve elektrische vouwfiets ontwikkelde.