Het verhaal van de Gocycle vouwfiets

U kunt bij ons in Rotterdam de ingenieuze Gocycle elektrische vouwfiets, oftewel een inklapbare e-bike, kopen. Om het genie achter deze unieke fiets duidelijk te maken, vertellen we graag het verhaal achter dit gerenommeerde merk. De missie van Gocycles is een simpele: het maken van 's werelds beste elektrische vouwfiets, zoals de inklapbare Gocycle e-bike die u kunt kopen. Een missie die begon in 2002 toen voormalig McLaren Cars engineer Richard Thorpe zijn eigen bedrijf begon: Karbon Kinetics. Zestien jaar later en die droom is werkelijkheid geworden. Gocycle staat nu wereldwijd bekend om zijn innovatieve producten, compromisloze benadering, pioniersgeest en stijlvolle ontwerpen, zoals een inklapbare e-bike die u kunt kopen. 


De ontwikkeling van de Gocycle vouwfiets

In 2009 lanceerde het bedrijf, na een uitgebreid ontwikkelingsproces, de baanbrekende lichtgewicht Gocycle G1 die internationaal werd geprezen. De G1 profiteerde van Richards 25 jaar ervaring in de autosport industrie en werd de eerste fiets van spuitgegoten magnesium in de geschiedenis. Het legde de basis die Gocycle in staat stelde om voortdurend grenzen te verleggen voor onder andere de inklapbare e-bike. De Gocycle G2 die u kunt kopen, kwam in 2012 op de markt en werd de eerste e-bike met Bluetooth connectiviteit. Na de G2 werd in 2016 de G3 geïntroduceerd als inklapbare e-bike van Gocycle. De G2 kwam met een, door de auto geïnspireerde, dag-rijverlichting. In 2017 kwam daar nog de GS bij en sinds 2019 is kan men de Gocycle recordbrekende GX en GXi vouwfiets kopen.


Kom deze innovatieve Gocycle vouwfiets kopen bij ons

De inklapbare e-bike van Gocycle staat bij Zwaan Bikes voor u beschikbaar. Zo kunt u bij ons een Gocycle vouwfiets kopen en leggen wij precies uit hoe deze e-bike werkt en welke functies u allemaal kan gebruiken. Tevens beschikken wij ook over andere bekende merken, zoals Brompton. Denk bijvoorbeeld ook aan het merk Urban Arrow. U kunt ook altijd uw (elektrische) fietsen en elektrische vouwfietsen bij ons binnenbrengen voor een herstelbeurt. Wij zorgen er dan voor dat u weer zo snel mogelijk op weg bent met een volledig functionerende fiets!


Ervaar onze fietsen voor u ze koopt

Wilt u zelf ervaren hoe de elektrische e-bike van Gocycle fietst? Of bent u eerdere benieuwd naar een fiets van een ander merk, zoals een Desiknio e-bike? Zwaan Bikes is zeven dagen per week geopend voor een vrijblijvende proefrit. Zo kunt u voelen hoe de Gocycle vouwfiets rijdt voordat u deze gaat kopen. Kom hiervoor langs in onze zaak of neem telefonisch contact met ons op via 010 41 26 220.

€ 6.499,00 € 5.750,00

Bezig…

€ 3.799,00 € 3.499,00

Bezig…

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.