Verbeterde service

Als uw fiets bij ons is gekocht komen we de fiets gratis ophalen voor onderhoud. Neem hiervoor wel vooraf contact op met de winkel om een afspraak in te plannen. Als uw fiets niet bij ons is gekocht, maar het merk verkopen we wel, dan kunt u gebruik maken van een losse ophaal opdracht t.w.v. €25 per rit of een 24 maanden abonnement afsluiten


Deze service geldt voor alle type fietsen en merken die wij voeren. Heeft u een merk dat niet bij ons gevoerd wordt? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


De Voorwaarden:

  • U woont in een van de volgende regio's: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, R'dam Hoogvliet, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Ouderkerk a/d Ijssel, Rhoon, Poortugaal.
  • Het pakket wordt gekoppeld aan een framenummer, meerdere fietsen op 1 adres dienen apart aangemeld te worden.
  • U rekent het pakket op voorhand af en loopt af op dezelfde dag 24 maanden later
  • Voor de gratis ophaalservice dient uw fiets bij ons gekocht te zijn. Fietsen uit de sale (met korting) kunnen uitgesloten zijn van deze service. Vraag dit op voorhand even aan onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.
  • U heeft een fietsmerk dat wij ook verkopen in de winkel, anders eerst in overleg
  • Aanpassen van de afhaalopdracht kan tot maximaal 24 uur vooraf. Binnen deze termijn kunnen we extra kosten in rekening brengen.
  • Bij grof misbruik van de service behouden we het recht om de overeenkomst eenzijdig op te zeggen.Sluit hieronder af als u in Rotterdam of Schiedam woont:

Sluit hieronder af als u in Vlaardingen, R'dam Hoogvliet, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Rhoon of Poortugaal woont:


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.