Vanaf 1 april 2022 hebben we onze haal en breng service sterk verbeterd. Als u in Rotterdam woont en uw fiets heeft een reparatie of onderhoud nodig komen wij uw fiets desgewenst ophalen en terugbrengen voor een vast bedrag voor 24 maanden.


Voor een losse haal of breng actie kost dit €25. Dus heen en terug kost al gauw €50. Nu bent u voor een vast bedrag 24 maanden zeker van dat de fiets opgehaald wordt en als het nodig is ook teruggebracht wordt.


In de loop van het jaar hopen we vaste dagen te kunnen koppelen aan diverse regio's in Rotterdam zodat het voor iedereen duidelijker is op welke dag er eventueel opgehaald en teruggebracht kan worden. Vooralsnog gaat dit in overleg tijdens openingsuren van de winkel.


Deze service geldt voor alle type fietsen en merken die wij voeren. Heeft u een merk dat niet bij ons gevoerd wordt? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


De Voorwaarden:

  • U woont in een van de volgende regio's: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, R'dam Hoogvliet, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Ouderkerk a/d Ijssel, Rhoon, Poortugaal.
  • Het pakket wordt gekoppeld aan een framenummer, meerdere fietsen op 1 adres dienen apart aangemeld te worden.
  • U rekent het pakket op voorhand af en loopt af op dezelfde dag 24 maanden later
  • U heeft een fietsmerk dat wij ook verkopen in de winkel, anders eerst in overleg
  • Aanpassen van de afhaalopdracht kan tot maximaal 24 uur vooraf. Binnen deze termijn kunnen we extra kosten in rekening brengen.
  • Bij grof misbruik van de service behouden we het recht om de overeenkomst eenzijdig op te zeggen.


Staan de producten nog niet online? Dan kunt u uw gegevens sturen naar Rotterdam rotterdam@czwaan.nl en zorgen we dat dit in orde komt.


Sluit hieronder af als u in Rotterdam of Schiedam woont:

€ 129,00

Bezig…

Sluit hieronder af als u in Vlaardingen, R'dam Hoogvliet, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Rhoon of Poortugaal woont:


Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.