Vanwege het succes van 's werelds eerste Brompton Bierproeverij van afgelopen 14 april hebben we besloten om de activiteit ook aan te bieden aan groepen vrienden, kennissen, familie of collega's.

 Verzamelen: 12.30 in onze Bromptonshop 

Vertrek: 13.00 

Finish: rond 17.00 in onze winkel 

We zullen in onze winkel beginnen met het eerste proefglaasje. Daarna zullen we in totaal 4 café's bezoeken en tot slot een laatste proefglas in onze winkel . Bij ieder café vouwen we de Brompton in en nemen deze naar binnen. Eenmaal aan tafel krijgen we een proefglas met een speciaal bier. Harry vertelt bij ieder bier wat over de brouwerij en het soort bier. Zo kun je genieten van heerlijk bier en steek je er nog iets van op. Halverwege hebben we wat kaas en worst om te snacken.

Heb je vrienden, kennissen, echtgenoot, echtgenote die ook graag bier lusten maar geen eigen Brompton hebben? Geen enkel probleem u kunt namelijk Brompton bij huren.

Wat kost het? 

  • Deelname is € 35 p.p.
  • Bent u met een groep die graag wat exclusievere speciaalbieren drinkt? Dat kan allemaal dan maken we een activiteit op maat. Kosten op aanvraag. Mail hiervoor naar rotterdam@czwaan.nl
  • Brompton huur is € 5 i.p.v. € 10 voor deze activiteit. Heeft u een eigen Brompton? Neem deze dan gerust mee.
  • Bij slecht weer is het mogelijk om (deels) gebruik te maken van het metro/tramnetwerk van Rotterdam. Zorg hiervoor wel voor een OV-Chipkaart met voldoende saldo. Deze optie zit niet in de activiteit inbegrepen.

Hopelijk kunnen we jullie binnenkort ontvangen in onze awardwinnende Bromptonshop vlak naast Rotterdam Centraal Station.