Brompton Bierproeverij

Op 14 april aanstaande is het zover, 's Werelds eerste Brompton Bierproeverij!

 

Wat gaan we doen?

 

We willen met een gezellige groep van maximaal 15 personen op de Brompton door Rotterdam rijden. Op een aantal locaties zullen we stoppen en een speciaal bier proeven met uitleg van Harry de Vos. Harry verzorgt al een aantal jaren proeverijen voor verschillende gelegenheden en zal ons de hele middag vergezellen op een Brompton.

 

Verzamelen: 12.45 in onze Bromptonshop 
Vertrek: 13.00 
Finish: 17.00 in onze winkel

 

We zullen in onze winkel beginnen met het eerste proefglaasje. Daarna zullen we in totaal 4 café's bezoeken en tot slot een laatste proefglas in onze winkel . Bij ieder café vouwen we de Brompton in en nemen deze naar binnen. Eenmaal aan tafel krijgen we een proefglas met een speciaal bier. Harry vertelt bij ieder bier wat over de brouwerij en het soort bier. Zo kun je genieten van heerlijk bier en steek je er nog iets van op.

 

Heb je vrienden, kennissen, echtgenoot, echtgenote die ook graag bier lusten maar geen eigen Brompton hebben? Geen enkel probleem. We hebben voor ieder een Brompton te leen. Voor deze unieke gelegenheid zullen we deze dan ook gratis ter beschikking stellen. 

 

Wat kost het? We bieden alles aan tegen kostprijs, het is tenslotte de bedoeling om gezellig samen weg te zijn.

 

  • Per persoon vragen we € 25 voor deelname. Inbegrepen eventuele leen Brompton. Ticket verkrijgbaar op de website.
  • Heeft u bij ons een Brompton gekocht dan is deelname € 10. Na het invullen van uw gegevens (incl. het framenummer van uw Brompton) ontvangt u een kortingscoupon die u in onze webshop kunt gebruiken bij het aanschaffen van uw ticket.

 

Mocht dit een succes zijn dan denken we aan een maandelijks evenement met steeds wisselende bieren.

Brompton Rotterdam

Subscribe to our mailing list

* indicates required





Hoeveel Brompton wil je lenen?