In het begin


Het was 1971: een jaar waarin de wereld snel begon te veranderen met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeeldingskracht, samen met een wereldwijde drang naar een nieuw doel. Een nieuwe dag. En toch was fietsen nog steeds erg traditioneel, zeer conventioneel, in overeenstemming met een soort regelboek: onze oprichters waren van mening dat er een betere manier moest zijn.
Dus we hebben het regelboek gedumpt, zijn een nieuwe weg ingeslagen en hebben een nieuwe manier gecreëerd. Vanuit een werkplaats in Connecticut begonnen we met het revolutioneren van fietsen, voor iedereen. We namen niets aan, we herhaalden en herhaalden en vanaf de eerste dag hebben we gewerkt aan baanbrekende materialen, ergonomie en technologie, en sindsdien hebben we niet meer teruggekeken.
We kondigden aluminium- en carbon productie aan terwijl alle anderen vastzaten aan staal, we schudden de ophanging op met enkelzijdige vorken, ontwierpen ongelooflijke frames en producten die het racen opnieuw uitvonden en bekroonde fietsen creëerden die mensen hielpen verder te komen.
Mensen hebben ons gek, belachelijk en erger genoemd. En toch, vanaf het begin wisten we wat we deden, het voelde goed en het was een verdomd opwindend gezicht - deze unieke passie voedt onze eindeloze drive om iconische fietsen te maken die gewoon beter zijn. Fietsen die jouw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt, gooi het regelboek weg en laten we samen rijden.€ 6.499,00 € 6.299,00