Geen overeenkomende producten gevonden.

VanDijck fietsen kopen

VanDijck fietsen die u bij ons kunt kopen, staan voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische VanDijck fiets met middenmotor. Binnen het assortiment vindt u altijd een e-bike die bij u past. Of het nu is voor heerlijk toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische fiets van VanDijck met middenmotor, er is keuze genoeg. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.


Kwalitatief hoogstaande VanDijck fietsen kopen

VanDijck fietsen die u bij ons kunt kopen, zoals een elektrische fiets met een middenmotor, worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn zij continu op zoek naar de fijnste rijervaring voor onze klant. We willen u graag laten ervaren wat e-biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen. Kom langs in onze winkel en beleef dit mooie merk zelf tijdens een proefrit op onze afgesloten binnenruimte. U kunt er voor kiezen om een elektrische VanDijck fiets met of zonder middenmotor bij ons te huren. Zo kunt u een langere testrit maken door Rotterdam. Reserveer uw elektrische VanDijck hier. Daarnaast bieden wij ook fietsen van andere merken, zoals een e-bike van Ruff Cycles.


Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u ook een elektrische VanDijck fiets met een middenmotor kopen of bent u eerder op zoek naar fietsen van een ander merk? In beide gevallen neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 41 26 220. Wij vertellen u graag meer over de fietsen die wij voor u in het aanbod hebben en zorgen ervoor dat u een aankoop doet die volledig bij u past. Naast dat u bij ons fietsen kunt kopen, maakt u ook gebruik van onze bike rental in Rotterdam.

Bekijk ons aanbod VanDijck hieronder:

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.