Door de flinke uitdagingen op het gebied van productbeschikbaarheid hebben we besloten voorlopig geen Zwaan fietsen te bouwen.

Bedankt voor u begrip


Zwaan Bikes is een exclusief fietsmerk van Rotterdamse bodem. De fiets wordt door Dave Zwaan opgebouwd naar uw wensen.


De namen van de fietsen zijn gelijk aan de grootouders van Dave: Evert en Liza.


Uw eigen Zwaan wordt helemaal volgens uw wensen gebouwd. U bepaalt hoe uw fiets eruit komt te zien! De complete bouw wordt vastgelegd op foto’s en u krijgt bij de aflevering van uw Zwaan een fotoboek mee. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment genieten van uw fiets in de maak. Door het gebruik van hergebruikte "lug frames" van A-merken is de fiets erg robuust en krijgt het een mooie uitstraling. Heeft u zelf een stalen frame liggen van een A-merk? Deze kan ook gebruikt worden als basis voor uw Evert of Liza.


Na aflevering zit er een extra service op de fietsen. Hierdoor heb je 3 i.p.v. 1 gratis servicebeurten in het eerste jaar.SAMENSTELLING ZWAAN BIKES

Bij het ontwerp van uw Zwaan Bike heeft u de volgende keuzes:

het frame (A-merk frame met lugs, gebruikt);

  • de kleur van het frame;
  • het aantal versnellingen;
  • wel of geen spatborden;
  • wel of geen bagagedrager voor of achterop;
  • kwaliteit van de banden;
  • de kleur velgen;
  • stuurlint of handvatten.De fiets wordt afgewerkt met een RVS kopplaatje dat met kerfnagels op de fiets geslagen wordt en de stickers zitten onder de blanke lak. DONATIE

Bij iedere fiets doneren wij € 50 aan een goed doel. De doodsoorzaken bij mannen en vrouwen bepalen het goede doel. Bij de herenfiets is dat KWF en bij de damesfiets De Hartstichting.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.