Brompton huren

Zou het niet ideaal zijn als u tijdens een stedentrip in Rotterdam een Brompton vouwfiets zou kunnen huren? Dat kan, bij Zwaan Bikes! U vindt onze fietsenwinkel nabij het Centraal Station. Verlaat de trein en spring direct op een Brompton fiets om deze prachtige moderne stad te verkennen.

Brompton vouwfiets huren bij dé fietsenwinkel van Rotterdam

Zwaan Bikes is een begrip in Rotterdam. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een stevige kwaliteitsfiets die nog jarenlang meegaat, maar ook voor het huren van een fiets, bijvoorbeeld een Brompton vouwfiets. Deze fiets is heel geschikt voor als dagjesmensen en toeristen. De fiets brengt u overal naartoe en wilt u toch even een stukje met de metro of tram reizen, dan vouwt u de fiets binnen enkele seconden in en neemt u hem met u mee. Een vouwfiets maakt u tijdens een dagje of weekendje weg een stuk mobieler en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Als fietsend kunt u zorgeloos te stad verkennen.

Bel voor vragen over fietsverhuur

Heeft u vragen over het huren van een Brompton fiets bij Zwaan Bikes? Of bent u benieuwd naar de vele fietsen en fietsaccessoires die u bij ons kunt kopen, zodat u voortaan altijd en overal fijn kunt fietsen? Kom dan gerust even langs in onze winkel of bel even naar 010 41 26 220. Wij helpen u graag verder op weg!


Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.