Zou het niet ideaal zijn als u tijdens een stedentrip in Rotterdam een Brompton vouwets zou kunnen huren? Dat kan, bij Zwaan Bikes! U vindt onze etsenwinkel nabij het Centraal Station. Verlaat de trein en spring direct op een Brompton ets om deze prachtige moderne stad te verkennen. 

BROMPTON VOUWFIETS HUREN BIJ DE FIETSENWINKEL VAN ROTTERDAM 

Zwaan Bikes is een begrip in Rotterdam. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een stevige kwaliteitsets die nog jarenlang meegaat, maar ook voor het huren van een ets, bijvoorbeeld een Brompton vouwets. Deze ets is heel geschikt voor als dagjesmensen en toeristen. De ets brengt u overal naartoe en wilt u toch even een stukje met de metro of tram reizen, dan vouwt u de ets binnen enkele seconden in en neemt u hem met u mee. Een vouwets maakt u tijdens een dagje of weekendje weg een stuk mobieler en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Als etsend kunt u zorgeloos te stad verkennen.

BEL VOOR VRAGEN OVER FIETSVERHUUR

Heeft u vragen over het huren van een Brompton ets bij Zwaan Bikes? Kom dan gerust even langs in onze winkel of bel even naar 010 41 26 220 . Wij helpen u graag verder op weg!