De Watt elektrische fiets

De Watt elektrische fiets geeft tot 25 km per uur ondersteuning. De elektrische motor vindt u in de achteras. Deze heeft een vermogen van 250 Watt. De aandrijving vindt plaats door middel van een snelheidssensor bij de trapas. De motor kent vijf standen, met ondersteuning van ongeveer vijf tot vijfentwintig kilometer per uur ondersteuning. De standen zijn vooraf ingesteld, maar deze kunt u zelf aanpassen naargelang uw eigen wensen. Om ook met hogere snelheid lekker te kunnen fietsen, is er gebruik gemaakt van een verzet van 2,75. Dit is de verhouding tussen de tandwielen voor en achter, ook wel gear ratio genoemd. Het wegfietsen of optrekken is daardoor theoretisch zwaarder, maar omdat de elektromotor vrijwel direct ondersteuning geeft, merkt u daar weinig van.


Ontdek de onzichtbare batterij van de Watt elektrische fiets

De Watt elektrische fiets die u kunt kopen in onze winkel in Rotterdam, haalt zijn energie uit een 36V - 10,5AH lithium batterij (Montreal/New York 36v - 8.7Ah). De fiets kan worden opgeladen via een lader die u verbindt met de fiets. Vergelijkbaar met het opladen van uw mobiele telefoon. Het opladen van een volledig lege accu duurt ongeveer drie uur. De gemiddelde levensduur van de batterij is ongeveer drie jaar of ongeveer 500 laad-cicli. Hou er rekening mee dat het bereik van een accu daarna af kan nemen. Maar wanneer u een Watt elektrische fiets gaat kopen bij ZwaanBikes in Rotterdam, koopt u in ieder geval een elektrische fiets van hoge kwaliteit. Het kopen van een Watt elektrische fiets in Rotterdam is dus een goed idee.


Koop een elektrische fiets met een grote actieradius

Hoe ver u met een volle accu kunt fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van uw eigen gewicht, de ondersteuningsstand die u kiest en de omstandigheden waarin u fietst. Bij harde tegenwind en ondersteuningsstand 5 is de actieradius kleiner dan op een vlakke weg met wind mee en ondersteuningsstand 1. Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat u een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Meer dan genoeg dus voor dagelijkse ritjes in de stad. De Watt elektrische fiets van het type Montreal en New York, die u ook kunt kopen of voor een aantrekkelijke prijs huren in onze fietsenwinkel in Rotterdam zijn hierop een uitzondering. Deze hebben een actieradius van 30-60 kilometer. Wilt u meer weten over de Watt elektrische fiets, kom dan langs in onze winkel vlak bij Rotterdam Centraal en stel uw vragen aan onze specialisten. U kunt ook bellen naar 010 41 26 220.


Bekijk hieronder ons aanbod

€ 1.350,00

 

€ 1.985,00

 

€ 1.350,00

 

€ 1.575,00

 

€ 1.575,00