Bent u op zoek naar een goede fiets met service tot aan uw voordeur? Zwaan Bikes Rotterdam kan heel gemakkelijk en snel iets voor u betekenen. Er zijn 2 van onze medewerkers woonachtig in Steenbergen en daardoor kunnen we u een vrijblijvende proefrit aan huis aanbieden en gratis thuisbezorgen en afhalen voor reparatie en/of onderhoud van deze fietsen.


TOP20 Tweewielerwinkel van het jaar

Bij alle 3 de deelnames zijn we steeds doorgedrongen tot de top 20 van de "Tweewielerwinkel van het jaar" verkiezing. In 2021 zijn we door mysteryshoppers zelfs verkozen tot meest klantgerichte winkel van de gehele Benelux competitie. Ons streven is om u niet de duurste fiets te verkopen maar degene die het best bij u past. Meestal is dit niet de duurste fiets namelijk. Seizoen Vijf heeft een leuk artikel over onze visie geschreven, lees het artikel hier


Proefrit aan Huis

Een proefrit aan huis plannen kan voor de volgende merken:

Urban Arrow - Riese & Müller - Stromer - Brompton - Desiknio - Ruff-Cycles - Serial 1 - Roetz en VanDijck

Zo kunt u in uw eigen omgeving ervaren hoe een of meerdere van bovenstaande merken bevalt. Het gesprek is vrijblijvend en eventuele thuisbrengen van de fiets is geheel gratis. Dave komt hiervoor bij u thuis met de fietsen van uw keuze. Hij zal ervoor zorgen dat u de fiets kiest die het best bij u past. We verkopen elektrische fietsen vanaf €1.999 tot zelfs €14.000 en alles ertussenin.


Haal en Breng service

Voor u als inwoner van Steenbergen NB is de haal en brengservice gratis. Hierdoor zijn we flexibel met het halen in de ochtend en/of het terugbrengen tegen het einde van de middag. Je hoeft je hierdoor niet in bochten te wringen om je fiets gemaakt te krijgen. De haal en breng service is, buiten vakanties van de medewerkers, beschikbaar op alle dagen behalve de woensdag en de weekenden. Een afspraak maken is hiervoor wel noodzakelijk.


Neem contact op voor een vrijblijvende proefrit via dave@czwaan.nl of bel 010-4126220


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.